Okategoriserade

Muslimer och islamister?

Muslimer och islamister?

”Det har funnits en naivitet i Sverige inför hotet som radikaliseringen och IS utgör, det menar inrikesminister Anders Ygeman (S). Han reagerar starkt på hur Göteborgs stad i intervjuer med Uppdrag granskning inte tog ställning mot IS”.http://www.svt.se/ug/ministern-vi-har-varit-for-naiva

Ordet naiv är ju snällt och bra men jag skulle kunna använda andra uttryck om jag ville men det ska jag inte göra idag, tycker ändå att Ygeman talar i rätt riktning .Idag när jag har varit ute på söder och gått runt liksom på pendeln hem till Farsta så ser jag överallt faktiskt mängder med muslimer. De börjar bli ett mycket vanligt inslag i stadsbilden och på de allmänna färdmedlen.
Det är ju bland den här gruppen av människor som det frodas vanföreställningar om oss som bor här. Vår religion är ju satan själv för många, de tror att vi tex tillber korset som om det var Gud!
De som konverterat från islam till kristendomen eller helt enkelt blivit vad man kan kalla demokratiska muslimer har mycket att berätta inifrån.http://www.dagenssamhalle.se/debatt/aer-bara-toppen-av-ett-isberg-13628

http://www.dagen.se/debatt/mer-%C3%A4n-en-myt-erik-ullenhag-1.94442

Att Göteborgs kommun har tagit lätt på dessa problem med muslimer som blir radikala IS-krigare förvånar inte mig. Göteborg har blivit en av norra Europas mest splittrade städer med en mycket hög kriminalitet. (Gängmord) Narkotikan flödar ute i förorterna.
Grabbigheten bland många politiker har blivit till skandaler om mutor. Många svårt att bevisa och staden uppvisar alla tecken på att inte må bra.
Minister Ygeman säger att vi varit naiva, jag vill påstå att vi ÄR naiva. Ingen ens törs ställa frågan hur invandringen av så många muslimer inverkar på vårt samhälle.
Våra traditioner, klädvanor, synen på religion, synen på kvinnor-flickor mm.
Ska fler och fler kvinnor börja konvertera när de ev. gifter sig med män från muslimska länder? Mansöverskott är redan ett faktum eftersom det är fler män än kvinnor som kommer hit.
Barnen blir i sådana äktenskap naturligtvis muslimer och på det sättet ökar antalet muslimer tids nog. Som jag sa tidigare så är det ju enbart ur den gruppen människor som Jihad frodas och IS kan värva sina krigare.
Vi naiva kanske borde tänka över vad som händer om IS också börjar kriga i Sverige? Kommer vi att stå där handfallna och inte kunna göra någonting?
Redan idag är ju polisen och brandkåren mer eller mindre rädda för att åka in i vissa förorter!
Skulle svensk trupp vara beredd att slå ner IS-terrorister?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s