Okategoriserade

Ohelig allians mellan högerkristna och reaktionära muslimer!

Frihet i tanken eller totalitära tankar?

I USA skrev flera hundra kända författare på ett upprop som riktade sig främst mot den inställning som Frankrike har vad gäller frihet i skrift och tanke. USA-författarna säger att man inte ska håna muslimer och i och med att de sagt detta så dyker de upp som säger att de mördade i världen som hävdar sin rätt till åsiktsfrihet har sig själv att skylla om de mördas.
Jag kommer osökt att tänka på Vita Rosen i det nazistiska Tyskland och hur man halshögg en grupp ungdomar som vände sig mot våld och krig. http://sv.wikipedia.org/wiki/Vita_rosen

Minnesmärket över Vita Rosens mod att med hjälp av flygblad bekämpa mörkrets makt kommer alltid att finnas i minnet hos oss som hävdar åsiktsfrihet. Enligt de totalitära tankegångarna så fick de skylla sig själv dessa unga!
Överallt i världen så finns det härskare och politiker som med sin mun säger fina saker men i verkligheten så tycker de samma inskränkta tankar som de författare i USA som ytterst värnar högerkristna tankar. Skapelseberättelsen  är SANN till punkt och pricka, homosexuella är djävulens barn osv.
Därför lierar de sig med de mörka krafterna inom islam som i princip hävdar samma åskådning som de själv.
Rätten att döda i Guds namn finns också med i botten bland dessa människor.
Att ge någon nu levande människa ”rätten” att ta andras liv därför att de inte tycker samma som de själv är ju att sätta sig själv som GUD!
Den sk hädelseparagrafen fanns ju även i Sverige för inte så länge sedan och sådana åsiktsmonopol ska inte införas på nytt!
Vi som tror på Gud inser också att både vi själv och Gud tål  spott och spe, låt de som känner behov av att ”häda” få göra detta utan hot till liv och lem. INGEN har rätt att hota andra med mord eller andra straff bara därför att de inte tror eller att de ”hädar” !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s