Okategoriserade

Vänstern flummiga undanflykter!

Ett exempel på vänsterindividers förmåga att inte svara !

Bosse:

Front mot rasism och gryende fascism har samlat 17000 medlemmar här på facebook. När jag två gånger har varit på stora demonstrationer mot IS och det som händer i Syrien och Irak så har det till nästan 99.8 procent varit människor med rötter i dessa länder. De sk antifascisterna lyser totalt med sin frånvaro på samma sätt som stadens muslimer. Vi är några stycken ”infödingar” bland kristna Syrianer mfl.De som har fått känna på verklighetens fascister finns där framför oss och de har släktingar som har mördats i parti och minut av IS. Men Sveriges och Facebooks antifascister kanske inte anser att IS tillhör gruppen fascister? Vad är de då? Vad säger Crister Enander?

Crister Enander:

Vad ska jag säga. Medlemmarna är självständiga människor. Däremot vet jag att många – väldigt många – av gruppens medlemmar deltar ytterst aktivt i många demonstrationer. Men å andra sida: du har alltid klagat. Alltsedan 80-talets början har du gnällt och varit sur och negativ. Så. Tja, problemet är nog mer ditt än vårt. Sakupplysning till alla andra: Gruppen Front mot rasism och fascism har över 17.600 medlemmar. Anslut er! Engagera er!

Bosse:
Crister Enander, du gör som alla andra inom kommunistvärlden, undviker att svara på ställd fråga! När jag lämnade kommunismen på 80-talet och kritiserade Lenin-Mao så är det gnäll. När jag vågade att kritisera mina egna fackliga kamrater i SAC när en medlem slängde en gatsten rakt i ansiktet på en ridande polis och skadade henne svårt, ja vissa tyckte att jag gnällde då! När jag samlade in pengar åt Afghanistanhjälpen när sovjet bombade landet , ja då blev jag kallad nazist av en ledande vpk:are. Gnäll? När jag tog avstånd från tidningen Fib för deras ställningstagande för Pol-pot och hoppade ur styrelsen både i Stockholm och Malmö, var det gnäll??

 När jag nu ställer en konkret fråga om synsättet på IS då får jag bara svepande ”gnäll” från dig Crister. När man kollar vad du har skrivit på Face de senaste åren så borde du nog inte anklaga andra för ”gnäll”! Du säger att många i gruppen demonstrerar, jo det har vi nog sett i samband med lagliga demonstrationer där demonstranter utövar ”folkdomstol”! Ställer frågan återigen, var är alla sk antifascister när det demonstreras mot IS? 

Sedan blockerade han mig på Facebook och spärrade alla möjligheter att svara honom men så lätt kommer han inte undan mina frågor! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s