Okategoriserade

Winston Churchill valde rätt väg!

Menlösa diskussioner om flyktingar och IS!

Nu pågår i allt från EU till i olika nationer en diskussion om hur många flyktingar och invandrare man ska ta emot. Libanon stänger sin gräns efter att ha tagit emot miljoner flyktingar , de fick inte de pengar de begärt för att kunna klara så många. Finland slår fast att de tar emot blott 750 personer. OSV.

Människor flyr främst idag pga islamisternas mordorgier i olika länder. De som vill försvara sig vädjar om hjälp men får ingen. Sverige hycklar liksom alla andra länder och ger hellre tält och filtar istället för moderna vapen.
USA bombar åtminstone men vill inte av förklarliga skäl inte gå in med marktrupp, de har bränt sig ordentligt tidigare.

IS säljer olja och kan på det sättet få in pengar och en del shiamuslimer antyder att Turkiet är det land som trots allt hjälper IS?
Vi vet åtminstone att turkarna är oerhört passiva och deras form av islam är ju densamma som den IS står för .(Liksom Saudi).

Det har länge behövts en krigsförklaring mot IS från många länder men den kommer inte. Då återstår det bara att sitta på parkett och se hur IS erövrar fler områden, slaktar fler människor, förstör ännu fler kulturminnesmärken !

Under andra världskriget så fanns det större mod men så hade vi också en Winston Churchill!http://sv.wikipedia.org/wiki/Winston_Churchill

Denne store man avfärdade alla de som ville ha fred med Hitler, fred till vilket pris som helst.

Idag skulle en ”ny” Winston behöva kliva fram och ta befälet och öppna upp kriget mot islamismen.
Många var de som kallade Winston för ”krigshetsare” i början men de försvann i historiens dunkel och dit borde vi även förpassa nutidens ”fredsänglar” som bara genom sin feghet låter slakten av oskyldiga fortsätta. De har tyvärr ingen moral dessa människor som som genom sin ”finhet” trots allt i sak medverkar till islamistisk expansion med så många offer.
Ett krig är ingen tebjudning, angrip IS nu !
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s