Okategoriserade

Är detta demokrati?

Är det här demokrati?

Idag utspelades en fars i riksdagen. Den sk oppositionen gafflade på i timmar emot regeringens budget  men sedan vid omröstningen så röstade de inte på sitt eget förslag. Endast två hedervärda moderater röstade på det egna förslaget.
Med andra ord så är det ju inte en överdrift från min sida som sedan lång tid har sagt att vi nästan bara har socialdemokratiska partier i vår riksdag!
Så måste det ju vara eftersom man såg till att den rödgröna röran kan fortsätta att regera.
Om demokrati hade funnits så hade man naturligtvis röstat på sitt eget förslag och om Sd också hade gjort detta så är det ju deras eget val vilket hade inneburit regeringskris. Sedan hade talmannen sett till att alliansen hade fått bilda regering.
Eller nyval!
http://www.svd.se/m-kampen-om-do-ar-inte-dod/om/varbudgeten-2015
Nu kommer det att föras en politik i en mängd av frågor där resultatet bara blir till det sämre. Fd finansministern Per Nuder har skrivit en protest till några ministrar över den politik man tänker sig bedriva omkring ATP-fonderna. Nuder skåpade ut politiken på ett mycket kraftigt sätt. (Han hade aldrig sett något sämre)

Majoriteten av Sveriges väljare har inte valt den rödgröna politiken! Sättet att genomföra denna underliga politik får mig att tänka på diktaturstater. http://www.svd.se/nuder-till-attack-har-aldrig-varit-med-om-maken

http://www.svd.se/ingen-stor-dag-for-alliansen/om/varbudgeten-2015

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s