Okategoriserade

Usch fy för IS!

måndag, juli 20, 2015

Så här skriver Evin Cetin idag:” Förfärligt! Vi är oskadda och nu i säkerhet. Tyvärr måste vi med omedelbar verkan avbryta vårt arbete med att humanitärt hjälpa folket i Kobane. Bombexplosioner kulturcenters park. Döda kroppar överallt i parken!”

IS och liknande terrorister (dagens nazister) fortsätter sina dåd. De upprättar nya baser på allt fler platser och rekryterar allt fler unga från många västländer. Hur många killar och tjejer som åkt från Sverige vet vi inte exakt men Säpo gissar på minst 400 personer.

Att någon överhuvudtaget kan låta sig värvas från vårt land är i första hand ett stort underkännande av den förda politiken. Utanförskapet måste vara oerhört stort annars skulle det inte gå att värva dessa unga. Sedan måste politiken också vara helt fel när det gäller att se mellan fingrarna med dessa unga och där måste även Sveriges muslimer rannsaka sig själv!
Dessutom så måste det finnas inbyggda svåra fel i muslimers tro på att allt som står i koranen är rätt och riktigt. Omprövning måste ske och läran måste moderniseras. Det är inte rätt att ha denna straffmentalitet och alla dessa förbud som inte är annat än vidskepelse.  
Människor vilka är bokstavstroende är farliga och det har kristendomens historia också visat med alla dåd man begick under tex medeltiden.Nu är det verkligen dags för muslimerna i hela världen att ompröva sin tro vilken ofta leder till allt från förtryck till alla dessa massmord! Muslimers kvinnosyn är ju också på en nivå som helt och hållet är förkastlig.Män och kvinnor är lika värda och inget annat. Detta är i en demokrati inte ens förhandlingsbart! 
Slutligen vill jag återigen plädera för vapenhjälp till de modiga kurder som försvarar sig mot islamisterna, de slåss för sin frihet och även VÅR frihet!
Annonser

One thought on “Usch fy för IS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s