Okategoriserade

Jag har inget parti som för min talan!

Inga tiggare i Åbo!

Det ska sägas på direkten att det var skönt att slippa tiggare utanför alla affärer och andra ställen i Åbo.
Ingen nedskräpning på samma sätt som man dagligen ser i Sverige numera.
Finland har slagit till bromsen till skillnad mot Sverige som har alla sorts ”flugpapper” monterade i vårt samhälle. Utomlands känner de mycket väl till hur det fungerar idag i vårt land, det är ju inte slumpen att tex kanske 12.000 unga väljer att komma hit som ”ensamkommande barn”!
De vet att de får ekonomiska fördelar framför alla andra som kommer från andra länder och söker sin lycka här.
Kostnaden för det svenska samhället är ju oerhörd och pengarna tas ju från andra verksamheter som blir lidande. Det är ju bara de ideologiskt förblindade som inte vill se detta. Sk vanligt folk har ju sina öron och ögon öppna på ett annat sätt och ser och känner försämringarna vilka hela tiden sker i samhället.
Finland är verkligen inte ett sämre land därför att de håller på sina regler, tvärtom!
Man ska inte ta sig vatten över huvudet som svenska politiker och myndigheter nu gör, det kommer att straffa sig än mer . Vi har ju fått hit en kriminalitet med skjutningar och bomber som vi aldrig tidigare har haft och alla som är insatta i vad som händer vet ju att det sällan är sk vanliga Svensson som utför detta skit ! Många av de killar med utländsk bakgrund har kontakter med sina gamla hemländer och deras kriminella nätverk och utnyttjar detta i sin kriminella livsstil.
Det är fortfarande bara de ideologist förblindade som vägrar att inse denna verklighet.
Lättheten att skrika rasist till den som redovisar sanningen bakom nutida våldsbrott blir ju bara löjlig och destruktiv när fakta kommer på bordet. Det vore ju bättre att börja redovisa hur man ska komma tillrätta med de ungas kriminalitet.
Man kunde ju börja med att inse att vi inte ens har kunnat ta hand om de som kommit hit de senaste 15 åren varken i skolorna eller arbetslivet. Att då hela tiden medvetet öka strömmen av människor från andra länder gör ju inte saken bättre.Det räcker med att tillfälligt ta hand om krigsflyktingar men att ta hand om ekonomiska flyktingar blir helt fel i dagens läge.
Jag själv har inget parti som för min talan i dessa frågor numera och det känns verkligen inte bra. Invandringen och dess problem är alldeles för allvarliga för att överlåtas på SD med sin övrigt dåliga politik i många frågor. Så har emellertid  blivit fallet i Sverige och SD ökar sina siffror hela tiden i alla undersökningar.
Alla ni som medverkat och medverkar till detta gnäller alltid och öser förakt över alla de som försöker föra en hederlig debatt i dessa viktiga frågor. Ofta får både jag och andra  SD-stämpeln på sig bara därför att man inte har några vettiga argument att komma med.
Att bara skälla och vara otidig så som man nu agerat i många år har ju visat sig vara helt fel. Det är nog dags  för många att börja tänka om och erkänna att man agerat fel. Valundersökningarna är ju största beviset för att den förda politiken och skället var fel.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s