Okategoriserade

Rapport från en tvättstuga!

Dagens tvättstugerapport!

Vi kommer ner till tvättstugan i huset där jag bor, Toppsockret HSB! Sedan en tid så har städningen av tvättstugan skötts dåligt av vissa boende. Under några år så har rätt så många gamla sålt och nya  unga familjer  har flyttat in. För ett tag sedan skrev jag om en familj med två barn som satt och åt glass på centralstationen och droppade sina glasspapper på golvet och bänken trots att det fanns en papperskorg två meter från bänken.
Är det sådant folk som har kommit in i vår borätt? Unga som inte ens funderar över att ta reda på sina sopor eller annan nedskräpning?

Dessvärre såg vi en av de äldre boende på gården slänga en fimp innan hon gick in i porten, den låg där och glödde och det är heller inte okay detta beteende. Hon har väl förmodligen inte heller fostrat ev. egna barn till att ge attan i att skräpa ner.

Vi bor alltså i en HSB -bostadsrätt och där bör ju de boende verkligen akta sin miljö både ute och inne.
Tyvärr har vi sedan rätt så många år en nedskräpning i vårt samhälle på många plan, inte minst på internet där hot och allmänna fulheter frodas. Klotter finns överalt var man än kommer och det är i mina ögon rena rama övergreppet både mot natur och miljö.

Att tvingas att se detta oerhört fula varje dag är deprimerande men än värre är de vuxna som alltid förklarar att det är helt OK att klottra. En del kallar det rent av konst!

Stockholms nuvarande ledning bestående av de röd-grön-lila har i stort sätt givit klart ljus för klotter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s