Okategoriserade

Den sk kvinnorörelsen är med och delar vårt land! (Reaktionärer)

Badet i Grisslinge två dagar i rad!

Vi har en liten bussresa från bostaden i Munkmora till badet i Grissling, det tar inte många minuter. Ett härligt ställe med fin strand och  flera fina serveringar.  Men här ser jag återigen hur delat Sverige är idag mellan olika befolkningsgrupper. På två dagar har jag inte sett en enda kvinna med familj med kvinnan dold bakom sitt ”huckle”!
Däremot är nästan alla kvinnor här iförda bikini och för en muslim så går det ju inte för sig att kvinnor exponerar sina kroppar. Det är haram och männen skulle aldrig någonsin tillåta varken sin hustru eller sina tonårsflickor att bada på samma sätt som  andra  kvinnor gör. DET intressanta är ju att MÄNNEN med muslimsk bakgrund kan bada  i vanliga badbyxor!!

När jag ser uppgifter om  att skilda bad mellan kvinnor och män har börjat praktiseras så ryser jag av obehag. Tänker på att jämställdheten får stryka på foten undan för undan i vårt land och detta påhejat av olika SVENSKA kvinnogrupper. ” Männen ska inte glo på min kropp” kan man höra. Påminner mig om ett semesterbesök i Dubrovnic 1982 när hela familjen äntrade en båt ut till en ö och där var många tusen nakna människor i olika åldrar.Det var bara att följa seden eller att åka därifrån, vi klädde av oss och satte oss ner och kollade läget. Alla åldrar var representerade, stora och små kroppar.Hängande bröst överallt och vi tittade. MEN märkte efter ett tag att när nyfikenheten upphörde så kände vi en befrielse och lättnad att få vara nakna. Träffade ett par unga flickor från Sverige som vi tidigare hade talat med och vi diskuterade just det här med att titta på varandra. Ingen av oss tyckte att det på något sätt var fel. Man accepterar ju den de är och den man själv är!

När olika religiösa bollar med syndabegreppet så glömmer de att vi alla är födda nakna och om de tror på GUD så får man faktiskt acceptera våra nakna kroppar. Den snedvridna och perversa bild som tex muslimer för ut om våra kroppar är osund och får människor att må dåligt i själen. Nej gott folk , bejaka naturen och solen och låt era kroppar andas! Det finns ingen GUD som straffar er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s