Okategoriserade

Tysta politiker gräver sin egen grav!

Falska politiker?

”Det är mycket bra att vara renhjärtad och storsint, men detta är ingen anledning att tolerera lus i kläderna och ännu mindre i vecken av den röda fanan.”

Bengt Lidforss

Om vänsterpartiet och för all del,   flera andra partier, hade varit partier vilka hade mer bekymrat sig över vad den ”vanliga” väljaren hade tänkt och upplevt i vårt land så hade säkert läget varit annorlunda !

Vänsterpartiet är inget arbetarparti och det är mycket längesedan deras bas av arbetare försvann. När ett parti börjar att förändras så är det basen i partiet som också bestämmer politiken.
Partierna i riksdagen lever ett liv vid sidan om det dagliga kneget som många medborgare måste utstå med orättvisor inom många sektorer i samhällsbygget. Gruppen pensionärer , särskilt kvinnor, med ytterst dålig ekonomi är det inget parti som brytt sig om. När jag säger så då har jag inte beaktat SD vilka tyvärr är det enda parti som ”bryr” sig i tex. denna fråga.
Varken alliansen eller nuvarande regering har för avsikt tex att betala tillbaka alla dessa miljarder man överförde från ATP-systemet till statskassan. Pengarna stals från pensionärerna utan att man brydde sig.
När samtliga pensionärsorganisationer har försökt förhandla med de olika partierna (regeringen) så har man inte fått gehör för nästan någonting av vikt.
Oron ute i landets kommuner bland de boende över vart den stora invandrarströmmen ska leda för byar, städer osv. avfärdas som en ickefråga. Rent av så stämplar man folks oro som rasism.
Sverige är ett land där folk minst av allt är rasister i jämförelse med många andra länder så denna metod med ett Kainsmärke på dem som vill debattera och ställa frågor omkring invandring har haft motsatt verkan.
Vänstern säger sig kämpa ”för den vanliga människan”  men har svikit till och med egna partimedlemmar när de vill berätta sin historia om islamistiskt förtryck i svenska förorter.
Den demonstrationspolitik de uppvisar har hela tiden haft motsatt verkan i väljarkåren. Om man uppträder odemokratiskt så slår det tillbaka!

Senaste väljarundersökningen kanske inte är helt tillfredsställande men jag skulle tro att den ändå uppvisar en tendens i väljarkåren.
Samtliga andra partier på den demokratiska sidan borde nu inse att deras politik är både feg och föga tillfredsställande.
Det finns volymer att diskutera precis som alla andra demokratiska länder har gjort. Billström försökte men fick genast bannbullan över sig och tvingades pudla.
Om man i ett demokratiskt land inte vågar ta upp problem , ja då växer det fram nya partier som vi sett. Hur långt ska det behöva gå utan att andra partier utövar sin demokratiska plikt att diskutera den förda politiken?

Ska SD bli största parti i nästa val, ja då ska samtliga andra partier fortsätta att tiga omkring invandring och ensamkommande unga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s