Okategoriserade

Beväpna de utsatta folken!

Ge aldrig upp!

”Slaget om Frankrike är förbi. Jag förmodar att slaget om England börjar när som helst. På det slagets utgång beror det, om den kristna civilisationen skall leva kvar. Därpå beror vårt eget brittiska liv och våra institutioners och vårt imperiums urgamla traditioner. Hela fiendens styrka och raseri måste snart nog vändas mot oss. Hitler vet att han måste bryta ner oss på denna ö eller också förlora kriget. Om vi kan stå honom emot kan hela Europa bli fritt och hela världens liv kan gå vidare ut över soldränkta vidder. Men om vi misslyckas, då sjunker hela världen, Förenta staterna också, och allt som vi känt och älskat, ner i en ny mörk tids avgrund, som blott blir mörkare, och kanske också djupare, genom att en missriktad vetenskap hjälpt till att skapa den. Låt oss därför samla oss för våra plikter och skicka oss så att om det brittiska imperiet så varar i tusen år folk alltjämt skall säga: ‘Det var deras största stund’.”https://sv.wikipedia.org/wiki/Winston_Churchill

Andemeningen i detta tal av Winston Churchill är ju att man ska bjuda motstånd.
OM vi överför denna inställning till vår tid och IS krig mot mänskligheten så ser vi vem och vilka som sviker i vår tid.
Alla säger med en mun att vi måste ta emot flyktingar från Syrien men vad säger de sedan? Hör du någon som säger att folken måste bjuda motstånd mot islamisterna? Utbildas unga män till soldater med vapen i hand så att de kan återvända till stridande förband i Syrien-Irak?
Vad gör FN? Jo, alla uppmuntrar till flykt, töm era hemländer, överge era städer och byar.Överlämna allt till islamisterna!
Senast igår var centerns ledare Annie Lööf i Stockholm och talade om att vi ska ta emot alla som kommer hit ! Inte ett ord om att hjälpa de som vill och kan ta kriget mot IS!

Winston Churchill skulle aldrig ha nöjt sig med att vara åskådare till denna tragedi som utspelar sig inför världens ögon. Att enbart framstå som humanitär och erbjuda sitt land som en ö att komma till för skydd är den feges sätt att slippa ta ansvar!
FN, EU och alla demokratiska länder borde istället erbjuda vapen, manskap och en FN-armé till skydd för befolkningarna i de utsatta länderna. Öppna kriget mot islamisterna innan det är försent!  ( IS kanske får fram kärnvapen i sina händer tids nog)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s