Okategoriserade

Nej till hat och hot!!

Nej till hat och hot!

HTTP://WWW.SVT.SE/NYHETER/UTRIKES/TYSKLAND-MERKEL-MARKERAR-MOT-HATET

FAKTA: 300 000 HAR KORSAT MEDELHAVET

Flyktingkatastrofen i Europa är det värsta sedan andra världskriget. Förra helgen tog mer än 10 000 människor sig över Makedoniens gräns från Grekland. Myndigheterna försökte stoppa dem, men utan framgång. FN:s flyktingorgan UNHCR anser att omfattningen av krisen kommer att öka under hösten. Totalt har mer än 300.000 migranter korsat Medelhavet i år, enligt FN.
Tyskland väntas i år ta emot minst 800.000 asylsökande och har nyligen beslutat att inte längre skicka tillbaka syrier till det EU-land de först anländer till.
Källa: TT
Jag hör på SR 1 och studio Ett och ett reportage från Skånska Perstorp  och kommer ihåg mina år i Skåne.Det var Sjöbo, det var Klippan , det var Hörby ….jag skulle kunna räkna upp massor med andra platser där folk bar sig dumt åt och redovisade en oförsonlig attityd  som gränsade till rena rama nazismen. Historiskt hade flera av dessa platser på trettiotalet varit starka fästen för olika nazistpartier.
Forskare menar att åsikter förs över mellan generationerna och säker ligger det något i detta. I Perstorp så står tre unga män inför rätta därför att de har överfallit romer och misshandlat dem. Rykten har gått som började med en dam som var ute med sin lilla hund och trodde att romerna skulle stjäla den.
Sedan växte hela historien på ett sätt som jag minns från min ungdom när det kom ”juggar” till staden.Jojo, de hade gris i badkaret och höns inne i sovrummet.Än värre blev dessa vandringshistorier när man påstod att de bröt upp parketten och odlade potatisen i stora rummet.
Idag används samma metoder men numera ute på nätet där en fjäder verkligen växer till en hönsgård! Utstuderat och elakt av allehanda rasister .
Saklig kritik av invandringspolititiken faller omkull tack vare dessa stollar ute på sina hatsajter eftersom även seriösa kritiker stämplas av vänstern som rasister .Vänstern använder samma metoder som nazisterna ! Hat , hot och våld samt stämpling av person. Vissa stora tidningar med Aftonbladet i spetsen tätt följt av Dagens Nyheter ägnar sig tidvis åt rena hatjournalistiken kryddat med hel och halvlögner i klassisk propagandastil.
Debattklimatet i Sverige är för närvarande oerhört lågt.
Angela Merkel står mitt i stormen i Tyskland, det land som under de senaste 25 åren tagit emot ofantligt många invandrare. Hon är Europas moraliska samvete och visar ledarstil i denna svåra tid när så många tvingas genom IS och regimen i Syrien att fly för sina liv. OM någon trodde att människor flyr för sitt höga nöjes skull så är man nog inte så värst klok där uppe i skallen.
Merkel förfäktar precis som så många i vårt land också gör att hela Europa måste ta sig samman och fördela bördorna. Varken Tyskland eller Sverige kan fortsätta att vara nummer ett och två i Europa på att ta emot flyktingar.
De som i sitt hat mot muslimer inte inser att just muslimerna i Syrien och Irak är de som fått betala det högsta priset för islamisternas mordorgier , hur ska de någonsin förstå vad som händer. När man ensidigt säger nej till flyktingar och asylrätten så trampar man på en rättighet som finns inskriven i FN:s stadga!
Kloka politiker sätter sig ner och löser problem på politisk väg och att överlåta till mobben att lyncha människor kan aldrig en demokrat tillåta.
Lyssna på Billie Holidays inspelning av Strange Fruit och börja tänka efter vad man sitter bakom tangentbordet och hävdar för något. Ku klux klan och deras rep och hängande svarta vill vi inte någonsin mer se men både i Sverige och ute i Europa finns grupper och individer som likt islamisterna hävdar sin rätt att mörda!
Dessvärre tror de att de har rätten på sin sida dessa fanatiker och därför är de så svåra att ha med att göra.
I Tyskland ropade mobben ”folkförädare ” åt Merkel. Det är bara rasistiska nazister som överhuvudtaget kan använda ett sådant spåkbruk. Det luktar Hitler lång väg om dessa oförbätterliga människor.
Intressant i det här sammanhanget var hur lätt kommunister på trettiotalet i Tyskland kunde gå över till Nationalsocialistiska Arbetarepartiet. De kände sig hemma i sitt nya parti som i stort sätt var likt det gamla kommunistpartiet KPD.
Det finns ett antal fd kommunister i vårt land som gått samma väg! Steget är ju närmare än vad många tror.Röd, brun elller svart socialism , likheterna är större än skillnaderna.
Seriös diskussion eller pajkastning, för mig är det valet lätt! Hur är det för dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s