Okategoriserade

Suck! Över alla som kör in huvudet i väggen!

Om nazisterna under krigets slut hade öppnat upp portarna till alla KZ-läger och låtit fångarna gå, hade vi då som Ungern gör nu satt upp taggtråd och beordrat dit militär för att heja dem att nå friheten?
( Sverige har ju sin 30-tals historia där man kräver att Tyskland ska sätta judestjärnan i deras pass så att man inte av ”misstag” låter dem åka in i Sverige.)
SD och Åkesson är styvnackat emot att ens idag hjälpa de Syrier som med sitt liv flyr från Assad och Islamisters terror.När jag kritiserar politiken som förts i många år så säger jag att ekonomiska  flyktingar från tex Albanien, Serbien, Marocco mfl ställen skulle aldrig ha tillåtits komma in i Sverige därför att de tar då en plats som en krigsflykting borde ha fått.
Sverige har många innevånare från så många länder idag som inte på något sätt varken haft krig eller terror på det sätt som tex Syrien och Irak har. Varje sådan invandrare tar en plats som borde ha funnits för de som i många år nu flytt för sina liv.
Aspekten att världen inte borde ha låtit utvecklingen i dessa områden med IS fått fortskrida är ju bara ett bevis på att vankelmodet och pacifism har spridit sig.
Säger återigen att världen skulle behöva en Churchill som vågade fatta beslut att gå i oförsonligt krig med islamismen var än den sticker upp sitt fula tryne.

Då kommer vi också till vårt eget land där islamister har fritt fram att arbeta med statsunderstöd dessutom. Vi har fått en stor grupp journalister med Svenska kyrkan i täten som gör allt för att dölja vad som händer ute i förorterna.
Allt kommer sig av en felaktig falsk politisk syn där man tror att bara man är ”snäll” så löser sig alla problem.
Verkligheten är ju annorlunda med stor kriminalitet, mansvälde och ohedersmord bland en allt för stor grupp av invandrare. ”Det här är inte Sverige” skrek männen och de menar faktiskt vad de säger.
I Kroksbäck så fick Svts journalister smaka på det hela och sticka iväg med svansen mellan benen på samma sätt som polisen så många gånger har fått göra.
”Kroksbäck är vårt område” sa männen hotfullt.

Alla dessa ”modiga ” journalister som alltid sysslar med att ”avslöja” SD och sk främlingsfientliga såsom Julia Caesar, de borde ta det svårare och farligare jobbet att avslöja de kriminella nätverken.
Då kan de också ta alla sk MC-gäng på en gång som styr och ställer i så mycket idag i det fördolda. Att kriminella finns inom bostadsmarknaden i Stockholm borde också vara ett jobb för alla duktiga skribenter men jag skulle tro att man inte vågar.DET är ju lättare att hoppa på en kvinna som inte gillar  hur invandringen har skötts i det här landet.

Se bara hur Cecilia Hagen skriver i Expressen:” Det är på den nätsajten som en annan förvirrad person, Barbro Jöberger, under den tokroliga signaturen Julia Caesar spritt hårresande orimligheter. Hon är lite äldre än jag, hon arbetade på DN för många år sen, sen fick hon diffusa symptom som oral galvanism och elallergi och förtidspensionerades. Jag känner igen henne på bilderna och hennes namn låter bekant. Har jag en gång känt henne? Brukade vi hälsa när vi möttes tidningshusets lunchrum? I så fall ber jag härmed att få säga upp den bekantskapen med omedelbar verkan.”

DET var väl modig journalistik!!

Hur vore det om man i dessa flyktingtider kunde granska varför Putin stödjer Assad. Granska varför massmedia ofta stryker inhemsk islamism medhårs!
Granska de siffror som faktiskt finns att få hos våra myndigheter hur bostadsbristen, sjukvården, skolan, förskolan drabbas av den förda politiken. Granska hur unga killar i förorterna blir fullfjädrade mördare och mordbrännare!

Listan kan bli hur lång som helst men ni är rädda för att bli kallade ”rasister” om ni tar i dessa problem som ändå finns där mitt framför näsan på er.
Det är Sverige och Sveriges politik (eller brist på politik) som skapar allt från kriminella till främlingsfientlighet ! Svensk politik har dessutom skapat SD och hjälper hela tiden till med att låta dem växa.
När man dessutom motarbetar tryck och yttrandefriheten så sågar man på den gren man själv sitter på.

Tyvärr så tror jag liksom många andra att har man målat in sig i ett hörn så är det svårt att komma därifrån. Självkritik är ju så svårt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s