Okategoriserade

Insamlingsrekord till flyktingarna på två dagar!

Orban har dåligt minne!

”Efter den misslyckade revolten flydde 200 000 ungrare till väst, många genom den dåligt bevakade gränsen till Österrike. 80 000 emigrerade till USA, 22 000 till Storbritannien och 13 000 till Frankrike.[30] I Sverige sökte cirka 8 000 ungrare skydd.” Wki.

Boris Benulic sa idag väldigt träffande ungefär så här” Ungern har nu fått en stark ledare men tågen går inte i tid!”
De scener vi har fått se från Budapest och vid Ungerns gränser påminner om upplösningen av DDR.

Ovärdigt och fasansfullt ! Först ska man i Syrien förlora allt, de nära och kära mördas av både Assad och IS. Sedan när man söker asyl vilket är en rättighet fastslagen i FN, så behandlas man som förbrytare!
Orban säger rakt ut, vi vill inte ha muslimer i vårt land, byt ut ordet mot judar istället och se hur Orban våldför sig på en rätt som FN slagit fast!
Jag är helt övertygad om att de människor som flyr och är muslimer ALDRIG kommer att bli islamister, de har med blodet som insats sett vad islamister utför i det verkliga livet.
I Svd idag finns en artikel av Nuri Kino, läs den!
”Mannen vi träffade den där morgonen sade: ”Varför stoppar de inte krigen, varför stoppar de inte ondskan som växer sig stark i Syrien och Irak, ingen vill bli smugglad, jag kan inte tänka mig något ovärdigare än när vi kissade på oss under lastbilsfärden som tog nio timmar.”http://www.svd.se/nuri-kino-antligen-vill-alla-hjalpas-at

Frågan måste ställas oupphörligen, varför har världens länder i stort bara agerat åskådare till denna katastrof? Varför har man tillåtet Saudi med fler länder att agera som stödjare till extemister!
Turkiets dubbelspel i så många år är avskyvärt och har hjälpt IS och andra liknande organisationer.
Sverige har bara tigit fram till nu och bara inriktat sig på humanitär hjälp så det är välkommet med den militära hjälp som nu skickas ner . (Men jag hoppas att Sverige satsar ännu mer på denna hjälp)
Jag vet inte vad det är för mekanismer som har styrt tänkandet i särskilt Europa, man har liksom velat glömma och gömma undan krisen i mellanöstern, helst har man velat tala om Israel-Palestina för att slippa allt annat som händer.
Den lilla men röststarka vänstern i vårt land har negligerat vad IS och andra (Assad) utför för dåd, de tiger (och samtycker?)  på samma sätt som de inte alls vill tala om de extrema islamisterna i våra förorter!

Nu visar i alla fall dagens insamlingsiffror att svenska folket har hjärtat på rätt ställe och vill hjälpa de nödställda. De som har envisats med att utmåla större delen av oss svenskar som razzar har alltid haft fel!
Och kom ihåg att det bara är sk vänsteraktiva som har svartmålat oss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s