Okategoriserade

Efterlyst!

Sverige har problem med vissa individer!

Grundaren av OG , Acar!

Aftonbladet la ut en efterlysning igår på ett par som har begått olika brott, de finns med på övervakningsfilmer från olika platser.
Jag började då leta efter andra efterlysningar både från polisen och program såsom Efterlyst!

Då infinner sig sakta återigen känslan av att Sverige  har blivit en öppen marknad för skojare och våldsmän.  Minns åren i Malmö där 70-80-talets kriminella ligor benämdes som tex Bulgarligan, Serbligan osv. Amfetaminet sköttes av en ungrare (vilken jag bodde granne med) heroinet låg då helt i händer på romska unga män i Rosengård.
Svartklubbar och stripteaseklubbar ägdes alltid av någon ur dessa ligor. Idag vet jag bara att det finns en mängd klubbar runt om i Malmö där svartspriten och knarket flödar och hemska våldscener har hänt under åren just på dessa klubbar.
Många sk MC-klubbar drivs av killar med invandrarbakgrund och det står var och en fritt att googla på dessa, det finns tom. foton på dessa gangsters som också har förorsakat vårt samhälle så mycket elände. Ta bara OG och dess hemska historia! Våra fängelser är befolkade med oerhört många män av denna kaliber. Om någon trodde att alla tillhörde HA så har ni inte koll på vad som hänt och händer.

Som sagt var jag kollade efterlysta personer och ser tyvärr bara nästan killar med invandrarbakgrund på alla foton som dyker upp!
Är det slumpen eller förhåller det sig på detta sätt att  nästan alla åldringsrån, bankomatbedrägerier, vägrån osv utförs av individer utan förankring i det svenska samhället? Ser man enbart Sverige och dess befolkning som ett ”skördefält”?

Som vanligt så måste man ju idag lägga in en brasklapp när man tar upp detta ämne, rasiststämpeln kommer ju som ett brev på posten annars.
Flertalet av de som kommer från andra länder är skötsamma och gör rätt för sig, i första ,andra och tredje led!
Tänk att man numera ska behöva påpeka detta när man ska ta upp problem i vårt samhälle.

Vad man än skriver på internet om sanningen och verkligheten så ska det finnas ett antal människor som ska ”stämpla” sådan kritik eller förslag till bättringar som ”rasism”!

Egentligen är de ju inte ett dugg bättre än de som alltid ger utlänningar skulden för allting!
Samma snäva tänkande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s