Okategoriserade

Ur spår, Wallström!

De som slirar riskerar att åka av!

Vår utrikesminister Wallström har svårt att hålla tungan i styr och har åkt av banan igen. Jag förstår gamle Göran Persson mer och mer varför han inte ville ha med Wallström i sin regering. Hon har lurat många genom åren med sitt snack men nu när hon prövas så får vi se vad hon representerar. Vulgär propaganda för ett islamistiskt Palestina.  http://www.expressen.se/debatt/desperat-wallstrom-skyller-pa-judarna/

Att klampa på i uppförsbacken har blivit Wallströms politik och erkännandet av Palestina var ett synnerligen dåligt val! Både PLO och Hamas är islamistiska organisationer och de har inskrivet i sina kommande planer att Israel ska krossas. Finns inte ett uns av demokrati i någon organisation som använder koranen som rättesnöre. Det är och tydligen förblir en lära som hela tiden genererar terrorism och det är enbart muslimer själv som kan förändra detta. Viljan till förändring är dock dålig enligt de undersökningar vilka har utförts i olika länder.https://www.wzb.eu/sites/default/files/u6/koopmans_englisch_ed.pdf  
Här är ett utdrag på svenska :

”Lika oroande är att studien visar den betydande muslimska fientligheten gentemot andra grupper. Till exempel svarade 60 procent av muslimerna att de vägrar ha homosexuella vänner och 45 procent säger att man inte kan lita på judar.
Även i dessa frågor utmärker sig de österrikiska muslimerna. 69 procent vägrar ha homosexuella vänner och 63 procent säger att man inte kan lita på judar. Dessutom sa 66 procent av dem att Västvärlden försöker förgöra islam.
För att ha något att jämföra de europeiska muslimernas svar med, tillfrågades också icke-muslimska européer om sin inställning till misstänksamhet mot judar (8 procent), homosexuella (10 procent), muslimer (21 procent). 1,4 procent var emot alla tre grupperna.”

Efter Parisattacken så skiljs agnarna från vetet på ett åskådligt sätt och jag känner mig så trött på de ”vänster”människor vilka med sina ”förklaringsmodeller” alltid kommer fram till att det ”egentligen” är någon annans fel att IS mördar. Bara man förstår detta och sedan sätter sig ner och förhandlar med IS så ska allt kunna bli bra.
Samma tongångar som hördes från andra värdskrigets  delar av kommunisterna (Nils Flyg).
De blev nyttiga idioter åt Hitler på samma sätt som den sk ”vänstern” i vårt land blir nu åt islamisterna. De kan inte se klart  vem som är fienden.

Sedan har vi dessa sk fredsvänner med gamle försvarsministern Thage G Petterson som i åratal agerat på ett fruktansvärt dåligt sätt vad gäller insatsen i Afghanistan mot talibanerna. Så fort Fn:s aktion trappades ner och huvudelen av soldaterna togs hem så börjar terrorn från talibanerna igen. Nu har denna grupp av fredsänglar ihop med vänsterpartister tutat i luren för motstånd mot NATO.
De riskerar Sveriges framtid med sitt agerande.

Nu gäller det att sluta upp på Frankrikes sida och ber de om militär hjälp så ska Sverige hörsamma detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s