Okategoriserade

SÄPO höjer hotnivån till 4!

”Säkerhetspolischef Anders Thornberg har beslutat att höja hotnivån när det gäller terrorism riktad mot Sverige. Hotnivån har höjts ett steg från förhöjt (3) hot till högt (4) hot på en femgradig skala där nivå fem är högsta hotnivån.” Svd.

Vänstern på många platser och i synnerhet  nere i Lund splittrar polisens arbete att hålla kolla på terrorister. Den tid man måste ta till för att veta vad röd o svartvänstern planerar just i Lund till nästa helg hade de behövt i sitt svåra arbete mot islamistiskt våld.
”Vänstern” (?) hjälper på detta sätt islamismen utan att de själv begriper detta.
Men det ligger väl i linje med det stöd de också ger Hamas i Ghaza.
På Facebook skrev jag följande för en stund sedan:

När SD ska hålla sina partimöten i Lund nästa vecka så mobiliserar svartvänstern och rödvänstern allt vad de kan för att stoppa deras partidagar.

Vad de är för tokar har vi ju sett förr, de förorsakar bara det svenska samhället fruktansvärda kostnader och hederliga polisers lidande. Ska denna mobb få bestämma över partier vilka faktiskt är valda av rätt så många i det svenska samhället.
Dessutom har deras taktik fullkomligt havererat genom åren, SD har ju vuxit kanske tom. just genom dessa aktioner mot dem? Var ligger förresten deras synfält på vad demokrati är för något? Nästa gång kanske det är vänsterpartiet som genom andra mobbar tvingas ställa in möten? Är det så vi ska ha det i Sverige?
 Man kan tycka mer eller mindre om olika partier men grundlagens rätt till partibildningar och val ska ingen ge sig på.
 Mobben i Lund talar på nätet om olagligheter och skyller på SD, jaha, vet de något om dessa olagligheter så ska de genast gå till polisen och delge dem detta, inte ta lagen i egna händer vilket är ett svårt lagbrott.

 Hur dessa studenter är funtade begriper inte jag idag, de slåss mot väderkvarnar i denna värld där det finns viktigare saker att slåss för. Tex stöd till Peshmerga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s