Okategoriserade

Mördare hyllas av Abbas och Hamas!

Reaktioner bland palestinier!

”Innan chocken över dubbelmordet lagt sig är det dags igen. En 19-årig palestinier attackerar en judisk familj som är på väg hem efter att ha bett vid den västra muren (Klagomuren). Pappan dör vid attacken och mamman skadas allvarligt, även parets två åriga son skadas. En rabin springer till undsättning men huggs även han ihjäl av palestiniern. Mamman som fått knivhugg i ryggen skriker förtvivlat på hjälp, runt om kring står människor som ser hela förloppet och skrattar åt henne… Till slut kommer den israeliska polisen till undsättning och lyckas neutralisera terroristen och räddar där med det lilla barnet och mamman från en säker död.”

.https://ordet09.wordpress.com/2015/10/08/inte-ens-mord-pa-barnfamiljer-far-media-att-se-over-sin-anti-israeliska-hallning/#more-3964 

När kvinnan knivhuggs och ropar på hjälp så skrattar araberna åt henne! Läs en gång till: ”de skrattar åt henne”!

Så betedde sig nazisterna också inför judars död!
Nästan varje dag så kommer det attacker från unga med knivar eller som idag saxar i händerna mot andra människor. Abbas och Hamas uppmuntrar och försvarar dessa angrepp!
Och denna sk statsbildning försvaras av den nuvarande regeringen med Wallström i spetsen. Det är så att jag önskar Perssons regering tillbaka med förnuftet !

En programledare i Svt skrev tidigare så här:  ”sionisterna asså , dom ska alltid ligga bakom allt (JUDAR) !!!”
” Israeler och judar är omänskliga. de har inget blod i kroppen.”
”en droppe blod av en arab är värd 1000 israeler”.

 
Antisemiter och nazister har i alla tider framfört sitt budskap om judar på samma sätt som dessa Palestinier även om de är födda i Sverige.

I Malmö lärde jag genom de politiska organisationer jag var med i känna många från mellanöstern och genomgående var deras hat. Om man inte höll med dem så blev man hatad. Allt var alltid judarnas fel. Och vänstern i allmänhet spädde på med ”judiska bankirer och judiskt styre i hela världen osv”!

När jag var på en syndikalistisk kurs så anförde kursledaren herr Kronheffer just dessa slitna argument.

Idag sköts två raketer från Ghaza mot Israel, sådant får inte plats i svenska media idag och i synnerhet inte i SR eller Svt.
På dessa bolag så sitter det idag och häckar många chefer med ett gammalt vänsterengagemang i bakfickan och de anställer unga vänsteraktivister och så blandas den hemska propagandasoppan med tigandets bröd som tilltugg till soppan av halv o hellögner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s