Okategoriserade

En otäck inställning!

En otäck inställning!

” En kvinna tvingades ta skydd i sitt rum när en grupp män hotade att våldta henne och döda hennes tonåriga son, enligt en polisanmälan. Händelsen inträffade på onsdagskvällen på ett asylboende i Kramfors kommun, skriver Allehanda.se. Bakgrunden ska vara att männen anser att kvinnan begår en brottslig handling och bör straffas när hon befinner sig i Sverige utan någon man, skriver Allehanda.”http://ledarsidorna.se/2015/11/hardare-tag-ar-att-vanta/

Händelsen på boendet kanske också ger en förklaring varför det kommer så många unga män och inte kvinnor.(Med barn).
Anser männen vilka kommer från den muslimska kulturen att de inte ska komma hit utan sin man så får man väl ställa motfrågan varför DE kommer hit ensamma?
Varför är de inte kvar och försvarar kvinnor och barn?

Ett faktum är att muslimska sedvänjor går ej ihop sig med vår kultur. OCH det är inte vi som ska rucka på våra lagar eller seder!
De som inte inser detta utan tror att religion som religion går på ett ut är dåligt bevandrade i skillnader mellan religionerna.
Men så sitter ju också div. professorer med religion som sitt yrke och missleder sina studenter. (Matthias Lenin  Gardell)

Några ord om studenterna i Lund. De ska stoppa SD:s partidagar säger de och drar samman sina svarta fascistgarden idag. De får väl då också angripa både sossar och miljöpartister samtidigt eftersom de nu genomför SD:s politik med stängda gränser.

Varför inte ta nästan alla partier på en gång när man ändå håller på?
Sanningen är den att de har förläst sig på Rote Armeé och Baader-Meinhof!

Oj vilket ölparty det sedan blir på Smålands nation ikväll. Nästan som på ölhallarna i München på sin tid.
Undrar vem som blir talaren ikväll på bordet? Aha , de har tagit in den roliga killen från Malmö som hjälpte romerna med skithuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s