Okategoriserade

Vem är demokrat? Vem är fascist?

Vem är fascist i denna situation!

När jag kollar på denna organisations hemsida efter att ha sett den här bedrövliga affischen i Västerås så inser jag att här har vi tvättäkta röda fascister i Mussolinis anda från hans tidiga år då han var ”revolutionär”!
Den som kan sin historia ser alla likheter. Det har alltid funnits organisationer i samhällets utkanter som förkläder sig till något de egentligen inte är. Baader-Meinhof  lyckades också att lura en del ungdomar under sin tid som”revolutionärer”. Vad ingen visste var att STASI understödde dem hela tiden. Om de unga då hade vetat detta så hade de nog vänt Baader-Meinhofligan ryggen.
RF är en liten organisation och kommer så att förbli liksom andra liknande fantaster. Men, de som råkar ut för deras våld är att beklaga. I Malmö mobliseras bla. denna organisation för att slåss med SDU som håller ett lagligt möte.
Då kan man återigen ställa frågan om vem som är fascist, de som hotar och slår eller de slagna. SDU är en nationalistiskt rörelse som är emot invandring men det är sannerligen inte ett tecken på att man därför är ”nazist eller fascist”!
Det är bara i överhettade hjärnors fantasi som dessa tankar frodas!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s