Okategoriserade

Arbetarklassens förtrupp!

Arbetarhem?

När man går bakåt i historien och granskar alla ledare inom den kommunistiska rörelsen så lägger man märke rätt snart att mycket få ledare skulle kunna titulera sig som arbetare.

Om vi håller oss till vårt eget land så kan man ju konstatera att tex Lars Ohly och Jonas Sjöstedt verkligen inte kommer från arbetarklassen. Deras föräldrar var läkare, präst och ingeniör.
Sjöstedt brukar säga att han är en arbetare , nå det är verkligen att ta i.Han har jobbat några få år på Volvo i Umeå. Resten av sitt liv har han varit politiker, gift f.ö med en UD-anställd och bor på Östermalm.
Lars Ohly sa under alla år att han minsann skulle gå tillbaka till sitt civila yrke på SJ men av det har vi inte sett något av.
Näe, de som suttit  i riksdagen eller varit politiskt anställda så länge som de här gossarna de går aldrig tillbaka till sitt forna yrke.
De har lärt sig det som Mao talade om, sockermantlade kulor!
Med detta menade Mao att vissa människor lär sig att leva på ett annat sätt än arbetarna. De umgås med sina gelikar, helt enkelt de tillhör en annan klass.
De som röstar idag på vänsterpartiet tillhör ju mestadels också denna klass . Bor bra, fina yrken och umgås med likasinnade!

Arbetarklassen i Sverige har ju som bekant i rätt stora skaror gått åt annat håll på samma sätt som de forna kommunisterna i Frankrike.
Arbetarklassens problem intresserar föga den ”vänster ” som vi ser och hör idag!
V+mp har försämrat livet för många arbetare särskilt ute på landsbygden.
Man tar ingen hänsyn till den vardag som möter folket utanför de fina kvarteren där man själv bor.
Behöver väl bara påminna hur en del av de egna inom partiet behandlades när de hade fräckheten att berätta hur kvinnor behandlas i vissa förorter av de män som bor där.

Rasiststämpeln höll på att till och med sättas på en kvinna som sitter i riksdagen  just för vänsterpartiet!

Hur många ruttna länder vänsterpartiet har givit sitt stöd under historien ska jag inte räkna upp. Det räcker med att säga Hugo Chavez!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s