Okategoriserade

Våga säga nej till ditt barn!

När vuxna inte kan säga nej till barnen!

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2219905-eberhard-skolan-tar-stryk-nar-barn-tillats-vara-granslosa-

När jag träffar vuxna som försvarar barn och unga vilka klottrar på väggar, soffor, stolpar ja faktiskt överallt de kommer åt så måste jag erkänna att jag känner mig konfunderad.
Det är omöjligt för mig att förstå hur de kan försvara rätten till att förstöra både miljön och enskild egendom. Det offentliga ägs ju av oss alla och att då förstöra den med kludd är ju spotta oss andra rakt i ansiktet.
För att lära en sådan ”vuxen” att förstå vad man talar om så borde man gå hem till dem med färgburken i högsta hugg och spreja på deras tapeter och fönster.
Dessutom borde man slå sönder några prylar hos dem eftersom sådant sker varje dag av unga ute på stan.

Många lärare vittnar idag om att de har besvär med föräldrarna! Ja, du läser rätt, föräldrarna vilka alltid försvarar sina barn vad de än har gjort. Deras barn kan inte göra något fel och så vänds vreden mot läraren som har ”ljugit” på deras barn.
Ordet nej verkar inte att finnas i somliga moderna familjer.
När barnen har tagit över helt i en familj  och bestämmer allt så har det blivit fel. Vuxna får inte abdikera från sin vuxenroll eftersom barn varken ska bestämma över viktiga ting eller annat av stor betydelse. De ska få vara barn!
Allting började redan för rätt länge sedan och jag minns hur elevförbundet SECO slog fast stridsropet ”elevmakt” osv. Då leddes de av utpräglade vänsterelever.
Vuxenvärlden vek ner sig inför eleverna och på den vägen  har det varit sedan dess på många ställen i vårt land.
Det finns ju en orsak till varför Sverige skiljer sig från övriga Europa på många sätt inte minst inom skolans värld med fallande resultat av kunskaper.

Idag ser vi resultaten av denna inställning till kunskap ända upp till den regering som sitter idag. Reinfeldts berömda uttalande   om att ”Sverige är stort och rymligt ” när han blickade ner över skogarna från flyget är ju samma typ av okunskap.
Han trodde att bara för att Sverige är vidsträckt så kan vi fylla landet med hur många invandrare som helst. Vissa säger 30 miljoner invandrare extra!

De har samtliga gått i denna skola som tappat greppet över både kunskaper och förnuft som det verkar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s