Okategoriserade

Sd växer så det knakar!

SD växer!

Jaha, så har SD åter fått nya höga siffror i den senaste undersökningen.
Jag talade idag med en gammal knegare som har lämnat socialdemokratin för gott och talade som en sann SD:are. Detta är ju vanligt idag! SD.s röster och kanske blivande väljare kommer ju inte ur intet!
Sedan kan pastor Sjöstedt och pastor Ohly predika sin röda läror. De borde nog ha tänkt till redan för många år hur Sverige började se ut just för knegare och annat småfolk på landsbygden. Klappar tryggheten ihop så blir man desperat och söker de alternativ som man ser.
 Men bor man i Storstaden och bor fint så tappar man kompassen. Umgås man bara med likatänkande människor så bidrar detta också till att man får en syn på samhället som inte är densamma som andra har.
 Man har från V-ledningen uppmuntrat de ungas röda fascism med våldet och påken i hand samt att i alla lägen vara oförskämd. När man slutar att lyssna på andra då går man in i sin kokong. Man blir extrem på många sätt vilket inte minst alla unga vänsterkvinnor idag uppvisar med råge.
 De blir fula i munnen och sekteristiska så vanligt folk väljer att stänga sina öron. Ni inom vänstern har varit ett draglok åt SD i många år OCH ni har ju lyckats. De är stora idag!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s