Okategoriserade

NYVAL NU!

Utlys nyval NU!

Sossarna sjunker som en sten i mätningarna.Snart har de bara en handfull pensionärer att luta sig mot.Jag är född sosse säger de med darr på stämman och kan inte förstå att partiet inte är det parti de var med i som unga.

I och med att man börja flirta med MP så började man också förlora sin själ som parti. Nu värnar man inte längre om det arbetande folket utan det är viktigare att med bidrag försörja de som inte arbetar och framförallt de som kanske aldrig kan få ett arbete, svenska folket får dyrt betala för denna politik och jag lovar att det kommer att bli värre

 Varenda ekonom som inte har ramlat in i censuren vet vad som komma skall. Några har varnat men inför döva öron. Många är rädda om sin karriär och väljer tystnaden istället för yrkeshedern. Samma sak på de olika redaktionerna runt om landet men deras tidningar kan inte undgå att publicera det som händer på orten, ofta läcker det ut. 

Så var det idag på Stockholmsnytt tv där polisen berättar om eländet runt om speciellt centralen med alla tjuvar och våldsmän i låg ålder. (Främst killar från Marocco) Folk är inte dumma och att de sviker socialdemokratin är ju inte förvånansvärt eftersom de kör ett politiskt race som har kommit fram till stupet!

 Bryt med MP, utlys nyval!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s