Okategoriserade

De som hotar och slår!

Den skrikande och hotande fascistvänstern!

I många år har nu vänstern i Sverige fått bedriva sin antidemokratiska politik, de har stört möten, överfallit och slagit andra människor.
Öppnat upp ett debattklimat på internet som har totalt förstört demokratiska samtal . Unga kvinnor ofta med sympatier för FI går till attack med argument som låter som tagna från tredje riket. Rasism sprids från dessa kanter på vänstern värre än vad nazisterna åstadkommer. Könshatet har blommat ut fullständigt och det är omöjligt att nå fram med argument till dem.
Feministerna har vandrat samma väg som Grupp 8 gjorde på sin tid , rakt in i väggen till en sekterism som är fruktansvärd att lyssna på.
Jag väntar bara på stridsropet att alla kvinnor ska vända männen ryggen och leva lesbiskt istället. Så blev det med Grupp 8! Sedan dog denna organisation sotdöden.
Tänk att denna lilla grupp av vänstermänniskor har så totalt förstört tankarna omkring att man ska hysa respekt för varandra och låta alla tala till punkt. Till och med den förfärliga Mao ansåg att man ska lyssna på vad minoriteten säger, de kan ju ha rätt. Nu har ju dessvärre  minoriteten kunnat skaffa sig makt genom att ha sitt folk utplacerade på tex Aftonbladet, DN och även Svd. Radio och tv har i alla år haft en mängd med vänstermänniskor som vrider och vänder på sanningen.
Allt har gått ut på att täppa till truten på de som inte tycker som denna vänster gör. Man tar till alla möjliga fula knep alá Goebbels, svart och brunmåla när inga sakliga argument finns.
Lärofadern Goebells har lärt dem att spotta tillräckligt många gånger så fastnar skiten tillslut!
Den vänster jag tillhörde en gång lyssnade på vad folk sa och vi var aldrig mötesstörande utan försökte föra vettiga diskussioner. Det är en mycket bättre väg att gå men det innebär också att man måste ha kunskap och förmåga att lyssna.
Tomma tunnor skramlar mest är nog vad jag får säga idag om de som agerar med påken i hand!

Att vänstern går hand i hand med islamisterna vet vi ju och nu har vi dessvärre fått en regering som har tagit Hamas och Co i beskydd. Antijudiskheten är ju så framträdande och smärtsam att se. Man ställer upp på de mest antidemokratiska staternas åsikter nere i mellanöstern och pläderar för bojkott av Israels varor!
Det är ett svek mot det demokratiska Israel.

USA och Israelhatet binder ihop vänstern med islamisterna på samma sätt som Hitler agerade under andra världskriget. Hitler knöt vänskapsband med arabiska ledare vars antisemitiska värderingar var exakt lika med dagen Palestinarörelser.

Våldet är något som har använts länge nu inom vänstern och detta är också något som skiljer dagens vänster mot den på 70-talet. Vi hade alltid egna ordningsvakter som höll stenhårt på att inget våld fick förkomma !
Det är därför jag kallar dem röda fascister, så agerade Mussolini med sin rörelse som också var framsprungen ur Italiensk vänster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s