Okategoriserade

Måste medborgargarden bildas?

Måste vi beväpna oss snart?

Jag läser i min förortstidning idag att inbrotten i trakten har ökat med 100% i december i år. Samtidigt plingar det i min telefon och där står att en man mördats och en är skadad i en skjutning i Norrköping. Landskrona har också haft skjutning med skador!

Knivmordet på den unga flickan fladdrar bort från nyheterna snabbt. Här går det undan i Sverige idag. Barndomens lekar med knallpulverpistoler och ”pang , du är död” har blivit verklighet.

Vi lever i ett totalt förändrat land och det är väl inget konstigt när äldre människor säger att de inte känner igen sig längre. Vissa turer på tunnelbanan är man ju nästen ensam om att tala svenska språket och det är ju också något äldre kan känna som väldigt underligt.

 Dessutom har vi alla romer springande på dessa tåg för jämnan och de har blivit en mer pockande och har ibland svårt att ta ett nej.Nere i Stockholms city så springer alla skumma typer omkring dygnet runt och där får man verkligen passa sig idag enligt vad polisen säger. De själv är ju så trötta på alla dessa killar i låg ålder som det aldrig blir något klokt gjort med, de tas in ett par timmar sen släpps de. Eller rymmer från hemmet de blir satta på. Ner på plattan och centralen med fortsatta brott.

 Håll i plånboken och mobilen om du ska åka till Stockholm.

Jag börjar liksom så många andra att bli trött på veligheten hos myndigheterna. Vi som blir brottsoffer är det ingen som bryr sig om och helst ska vi hålla tyst med vad som händer. Att sopa skiten under mattan har aldrig lönat sig, det är bara falskspel. 

Myndighetssverige bjuder in på att sk medborgargarden kommer att bildas som kommer att gå hårt fram med buset. När inte varken polisen eller de som regerar kan få stopp på alla dessa typer som våldför sig på vårt samhälle då kanske det bara återstår att beväpna sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s