Okategoriserade

Putinisterna kryper fram i Proletären!

Nu är det Putins knä som gäller!

Wollter säger:” Det är korrekt att läget har skärpts i vårt närområde och hoten ökat. Men inte österifrån, utan det är tvärtom västmakterna med Nato i spetsen som i decennier har förstärkt och beväpnat sina lydstater vid Rysslands gränser. Nu vill man inlemma de sista något så när fria gränsområdena. Sverige och Finland.”

Så talar en sann Putinist från Kommunistiska Partiet!   http://www.proletaren.se/inrikes-politik/nato-hotar-freden-darfor-sager-vi-nej-till-vardlandsavtalet

Han har god hjälp av bla. dessa människor och de får mig att tänka på gänget runt omkring Arthur Lundqvist som på 50-talet inte kunde ta ställning mot Sovjet-Unionen . Tvärtom åkte han och hans gelikar ständigt till Moskva och frotterade sig med kommunisterna där. SKP-Vpk (nuvarande V) intog samma linje och försvarade allt som Sovjet stod för.
Tredje ståndpunkten kallades deras sk uppfattning. https://sv.wikipedia.org/wiki/Tredje_st%C3%A5ndpunkten

KP med dess tidning Proletären är en av få rörelser vilka försvarar Stalin och de illdåd som skedde under epoken 1917-1990.

Att de nu så öppet ställer upp i försvar för Putin och hans illgärningar förvånar mig inte alls. De här människorna beundrar makten!

I Ryssland har man återuppväckt kulten av Stalin och detta har KP och alla de som bekänner sig som sanna kommunister också förstått och de vädrar morgonluft.
Skallet mot NATO är ju samma taktik som Lundqvist mfl. använde sig av på den tiden för att förvilla folk.
Faktum är att Sverige ända sedan 1949  har tillhört NATO men som passiv medlem.Sverige är inte med och bestämmer något utan det har man överlåtit till de andra staterna i Europa att göra . Ryssland har hela tiden också sagt detta!

Titta på den här bilden från en demonstration i Stockholm där Jan Myrdal var en av talarna . Där talades det inte om den fascism Putin står för med krig och erövring.Myrdal har sällat sig till KP  de senaste åren och flera gånger varit 1 maj talare på partiets möten.
Hans försvar för Stalin är ju väl känt ända sedan 40-talet.

De är lika förvirrade som kommunisten Nils Flyg var under andra världskriget då han och hans kommunister hamnade i knät på Hitler.
Nu är det Putins knä som gäller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s