Okategoriserade

De ”naiva” regerar landet!

Gottebutiken Sverige!

http://www.svd.se/vill-bekosta-mottagande-av-gatubarn/om/sverige

De rödgröna presenterar återigen en ”lösning” som ska verka tilltalande för alla parter, Sverige ska betala Marocco för att de ska ta emot sina medborgare vilka vistas illegalt i Sverige.

Jösses vilken  trafik det ska bli mellan olika länder och Sverige. ” Vi måste se till att barnen får det bra när de kommer till sitt hemland ” låter det ungefär från regeringen.
Uttrycket NAIVA är verkligen på sin plats.
Lika naiva var de som dömde en del av dessa ”barn” för en mycket rå våldtäkt i Stockholm uppe på Fåfängan. Den värste fick ca 10 mån. ”ungdomsvård” och fick åka ner till en by i Småland. Fritt fram att bara gå därifrån vilket han gjorde på en gång.Ingen vet var han är idag.

I Sverige finns det tyvärr många naiva personer och det verkar som om de vilka sympatiserar med MP verkligen är ute i det blå. Det är drömmarnas parti och hur ett så litet parti har kunnat fått ett sånt inflytande i vårt land blir någonting för framtidens forskare att försöka bena upp.
Verkligheten kom ikapp dem vad gäller invandringen och då fick de bita i gräset! Men de framhärdar  liksom centerpartiet i sina framtidsdrömmar om ett Sverige som ska ta emot alla världens flyktingar.

De som bor på orter vilka inte har drabbats av svårigheter med dåliga skolor, slut på pengar, kö till tandläkaren och doktorn m.m lever i en bubbla och tror att resten av landet har det på samma sätt. Läser de inte tidningarna? Lyssnar de inte på radio? TV.
Har de inte sett hur unga i storstäderna skjuter ihjäl varandra? Eller straffar varandra genom att skjuta sönder deras ben och knä!

Om de tror att allt detta bara ska försvinna av sig själv är de mer än naiva. Enligt polisens rapporter så utökas alla dessa områden i hög fart nu i och med att ännu fler har kommit och knackar på Sveriges port och vill in i samhället. Ett samhälle där det råder brist snart på allting för de nyanlända.

Malmö var plogen och om man studerar denna stad så får man svaret hur det kommer att bli på många andra orter i landet. Det som växer först är en ”svart” ekonomi” där alla bidrar till slut. Billiga smuggelvaror tex cigaretter och alkohol. Krogar som drivs av kriminella. Alla blufföretag på internet som sänder ut falska fakturor osv. Värst här i Stockholm enligt polisen är att de kriminella har börjat köpa upp fastigheter och tar ut fantasipriser på uthyrning. (Allt tack vare en felaktig bostadspolitik med stor brist på lägenheter som följd)
På Kumla-anstalten sitter idag mängder med män från olika förorter och kostnaden är för vissa av dem 10.000 om dygnet.
Ompröva deras medborgarskap och utvisa dem   på livstid så spar Sverige mycket pengar!

De ”naiva” bara gapar och sväljer i sin oförmåga att ompröva gamla politiska sanningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s