Okategoriserade

Det naiva Sverige får betala ett högt pris!

Slå sönder, bränn upp, hota andra som gör sitt jobb!

När jag såg första skolbranden i mitt liv där några hällt bensin och eldat upp en byggnad var i Rosengård.  Vårt fina  ”dagis” förstördes. Skolan brevid tändes på vid annat tillfälle. Gubbar stekte igelkottar!

Rån, svartklubbar, knark, och försäljning av unga flickor som var inlåsta. https://sv.wikipedia.org/wiki/Lilja_4-ever

Jag arbetade flera år vid ett av stråken i Malmö där tjejerna gick och lärde känna några. De flesta hade en hallick i bakgrunden som tog det mesta av pengarna. En vedervärdig värld!

Nu har sedan faktiskt rätt så många år alla dessa Malmö-företeelser spridit sig över landet. Tom. medelstora städer som tex Eskilstuna har precis samma slag av kriminalitet.
Och jag är inte rädd för att peka på vilka det oftast är frågan om. Invandrarkillar  precis som i de stora förorterna i Malmö, Göteborg och Stockholm.
Samma mönster i de mellanstora städerna! Dåliga skolor, arbetslöshet, bidragsfusk, falska firmor samt småbuset som tuttar på eller slår sönder ambulanser osv.

När jag under åren har kört min Malmö-berättelse så har den oftas bara passerat utan att någon ens har försökt att förstå denna berättelse och vad den skulle att komma betyda framöver i vårt land.

Rasism har vänstern alltid sagt om sådana berättelser från verkligheten. De förmår inte inse att en vacker dag kommer de eller deras gamla släktingar att råka illa ut tack vare det samhälle man har låtit växa fram.
Några fåniga lagar stiftas då och då men som är fullkomligt menlösa. Lagen  mot torskarna tex innebar bara att försäljningen fortsätter på smartare sätt. Varje människa som har en dator kan idag beställa en kvinna när som helst på dygnet.Hon blir hemkörd och levererad!
Jag vill påstå att denna handel är ännu större idag än någonsin tidigare.
Det är bara sociala snickare utan inblick i verkligheten som tror annat!

De är så naiva i allting, tror att bara man berättar en saga för folket så är allting bra.  Ta ”kejsaren utan kläder ” igen!

Samma sak med ensamma män som kommer, allt ska bara bli bra .

När man då frågar vad islam kommer att ha för påverkan på vårt samhälle så finns inga svar att få. Däremot ser ju folk vad som händer lite överallt. Våra normer är ju så väsentligt skilda från dessa som kommer från tex Afghanistan. Det är inte vi som ska ändra på vårt sätt att leva och det är inte våra kvinnor som ska gå tillbaka till 1800-talets normer.
Tyvärr är många unga så outbildade och har aldrig förmått att läsa några böcker så de förstår inte den stora skillnanden mellan kristendomen av idag och mörkerläran islam.
Vi har ju inte heller någon hjälp av svenska kyrkans präster idag som svamlar på i dessa frågor. Det finns tom de som hjälper muslimer med pengar att bygga moskér och bedriva islamutbildning  !

Om allt det här fortsätter i vårt land så kommer resten av landet att se ut som Malmö har gjort i många år. Arbetslöshet, svarta affärer, våld och förstörelse. Att de ofta skjuter ihjäl varandra har inte spelat någon roll , det träder strax in nya på scenen.

Jag vill uppmana någon med sinne för siffror att ta reda på hur många skolor som har brunnit, hur många bilar som brunnit, hur många mördade av kulor osv  som skett under senaste tioårsperioden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s