Okategoriserade

Djurrättsnazister!

En djurrättshaverist talar!

”Okej, gubbjäveln är antingen helt dum i huvudet, alltså likt de flesta Svenska politiker saknar högskoleutbildning eller är allmänt efterbliven och kan helt enkelt inte förstå forskningen. Eller så är han senil på riktigt. Och skit ful! Kan han inte bara dö?”

Nej men på riktigt, hur ser jägar-aset ut egentligen? Tänk att den där äckliga parasiten dödar fina livskraftiga djur och stoppar in i den där deformerade käften… och sedan sväljer… efter att ha idislat de avrättade individernas kroppar med sina trubbiga gula gubb-gaddar… och sedan ner i gubb-magen… för att tillslut bli gubb-b*js… vilket ovärdigt sätt att sluta sina dagar!”

Jag måste säga att jag känner stark olust för unga aktivister som skriver så här. Jag har tagit dessa citat från Facebook och från en tämligen ung kvinna. Hon varvar sina verbala spyor med bilder på olika djur, gulliga djur av alla slag.

Ser man på ett foto av den här tjejen så ser man en jättegullig tjej men det som döljer sig inom henne är ju hemska tankar. 
Hon är en sann djurrättssnazist!


Jag har aldrig förstått mig på människor som gör allt för att hjälpa djur men som fullkomligt vänder andra sidan till vad gäller lidande och svältande människor ute i världen.
Vi har mer husdjur än någonsin i vårt land med oerhörda kostnader för försäkringar, vård, mat m.m och detta när små barn svälter ihjäl ute i andra länder!
Väldigt många hundägare borde inte ha hund eftersom de inte kan sköta dem, har ingen fostran på dem och dessvärre, låter dessa kelgrisar skita överallt utan att ta upp efter dem.
Jag avskyr både hund och ägare till hundar som skäller hela tiden utan att ägaren tystar ner dem.
Den här tjejen som jag tar citat från är ju naturligtvis vegetarian och hatar oss som äter kött. Har hon aldrig hört hur en morot skriker när man biter i den? De lever också liksom allt grönt.


Så lika de är varandra dessa unga , särskilt tjejer idag, i sitt hat  och orerande. Den här haveristen är klart höger men skiljer sig inte ett dugg från vänsterns arga unga tjejer.
De fullkomligt frustar som hästar över oss gamla äckliga gubbar. Underligt hat just mot oss äldre män?


Vita äldre eller medelålders män är för dem som satan själv? Varför? Faderlösa?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s