Okategoriserade

Mord igen på ett asylboende!

En person mördad igen på ett asylboende!

Dessutom så sköts en man som tog parti för kurdernas kamp. En demonstration i Fittja utsattes för våld idag, de hade tillstånd från polisen men blir angripna. förmodar att det är någon turknationalist som har utfört detta dåd.
Mordet på asylboendet är i skrivande stund oklart  men flera blev knivskurna av den mannen som också mördade en annan boende i Ljusne.
En liten ort vilken har uppåt 400 boende från andra länder.

Varje gång det händer olika slag av hemskheter så dyker det upp personer som ska ”förklara” varför och sen blir den vanliga trallen att de tar nästan parti för gärningsmannen,
Ett totalt snedvridet sätt att se på kriminella handlingar men det har fungerat så i vårt land ända sedan 60-talet då särskilt vänstern och vissa liberaler genomgående försvarade de kriminella. Brottsoffer fanns helt enkelt inte !!

Själv har jag fortfarande svårt för händelsen i Västerås då en mor och som blev brutalt mördade av en sk flykting. De fick dåligt med uppmärksamhet och medkänsla av det etablerade Sverige. Det var så ynkligt så jag  skäms fortfarande över hur hela den här otäcka händelsen behandlades.

Bortförklararna försöker hela tiden påstå att dessa gärningsmän är så trängda och mår så dåligt av ovissheten men det ger inte någon människa rätten att ta andras liv. Det finns inget försvar alls!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s