Okategoriserade

Är Sverige USA:s lillasyskon?

Är Sverige USA:s lillasyskon?

Många har under åren konstaterat att Sverige har tagit till sig den kultur som USA har skapat. Film, tv, musik ,grafitti osv.
Den kriminella verksamheten som sk MC-klubbar bedriver är ju direkt taget från USA. Hells Angels  startades efter kriget i USA av soldater (flygvapnet) , sedan har denna otäcka verksamhet spridits över världen.
Våra barn är uppfödda på Disney och den elaka ankan liksom alla andra filmer för barn som produceras i Holywood.
Till och med språket håller på att väldigt fort förändras , barn och vuxna svär på Yankeespråk.  Shit och fuck säger snart varenda unge!

Vi har sedan 60-talet en grupp inom politiken som verkligen avskyr USA och deras inflytande. De bruna och röda socialisterna låter precis likadant när de ikapp med islamisterna fördömer ”svarta satan” på andra sidan pölen.
Men de själv medverkar (de röda) till att vi ska bli ännu mer lika USA nämligen på motsättningar mellan olika medborgare.
I USA har det alltid funnits  rasistiska motsättningar mellan olika grupper av innevånare. Inte minst ursprungsbefolkningen har fått lida svårt av diskriminering.

De nyanlända får arbeta från botten med dåliga löner och detta är också på väg att hända i vårt land.
De som medverkat (medverkar) till att totalt öppnat våra gränser ser verkligen till att det blir som USA även här.
Ghetton växer upp och folk av olika nationaliteter isoleras (isolerar) sig. I dessa sk utanförsområden  (ca 55 stycken idag) har myndigheterna svårt att få gehör för den svenska lagen. Polis och andra samhällsnyttiga arbeten blir ofta angripna.
Exakt så har det fungerat i USA under många år. Att tex för 30 år sedan försöka köra bil genom Detroit var förenat med livsfara. Om inte annat så blev du av med din bil.
Länder som genom historien har tagit in för många invandrare på kort tid har alltid fått stora svårigheter.
Kanada är ett av få länder som lärt av andras misstag och där fungerar invandringen mycket positivt eftersom de är noga med antalet som får komma in.

Det måste råda ordning och reda och myndigheterna måste kunna kontrollera vilka det är som kommer. De som inte har tex flyktingskäl ska kunna avvisas redan vid gränsen. Detta är bäst för alla!
Det är ju så idag med internet att kunskapen om länders regelverk sprider sig snabbt. Om man som Reinfeldt och sedermera de rödgröna och deras hejarklack öppnar upp för alla att komma hit oavsett skäl, ja då kan det bara gå fel!

Då får vänstern och även Sveriges folk se hur vårt land har blivit en exakt kopia av USA!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s