Okategoriserade

Skamligt av Sverige!

Ett motbjudande spel för gallerierna av Sverige!

”Afrikas horn och södra Afrika upplever nu den värsta torkan på decennier. I Etiopien är torkan den värsta på 50 år och så många som tio miljoner människor behöver akut hjälp med att få mat. Sex miljoner av dessa är barn. Som om inte det var illa nog så har torkan gjort att 5,8 miljoner människor är i akut behov av rent dricksvatten.”
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6373474

Jag hörde på P1 och deras morgonsändning och detta inslag från Etiopien i en direkt telefonintervju!

Fruktansvärda händelser utspelar sig återigen i vissa delar av Afrika där torkan är den värsta på ca 50 år.
Ingenting växer och djuren avlider. Människor vilka har varit någorlunda ”rika” tack vare sin boskap hamnar i stora läger och är helt beroende av den hjälp som kommer utifrån.
Barnen är de som klarar sig sämst!
I detta läge har våra olika regeringar stulit pengar från det bistånd vilket skulle tex gått ner till dessa svältande.
De som kommit hit från tex Afganistan ofta afghaner vilka bott och är födda i Iran och  är unga. De kostar staten ca 60.000 kronor i månaden! Förra året kom 35.000 framförallt unga män vilka egentligen inte är krigsoffer.
Många människor får chansen att känna sig goda i sin hjälp av dessa gossar och andra invandrare.
Sedan vill man inte höra talas om hur staten bekostar denna ”goda” invandring. Lyssna en gång till vad som sägs i denna morgonsändning och inse att de pengar som läggs på en misslyckad och felaktig invandringspolitik borde ha gått ner till Afrika istället.
Alla dessa miljoner som Bert Karlsson och andra tjänar på den politik som förs idag hade räckt till så mycket mat och vatten och många fler har fått chansen att överleva. Det totalt överdimensionerade Migrationsverket och dessa kostnader skulle ha räckt till mat åt miljoner människor!
Allt det här är omoraliskt, ja rent av brottsligt!
Flertalet av de som släpptes in i Sverige i höstas hade man klarat av bättre om de bott kvar i läger nära sina hemländer. Kostnaden blir ju så mycket mindre med en sådan politik. OCH de flesta vill ju åka hem(när freden kommer) när de bor så mot om de rotar sig här och lär sig leva på  bidrag.

En gång till, den budget som är avsedd för svältande i andra länder ska man hålla fingrarna borta från!
OM man framhärdar att ta emot hundratusentals invandrare så ska det betalas med höjda skatter om inte pengar finns. Sveriges folk måste lära sig att ta ansvar för sina handlingar.
Utgifter ska betalas av reda pengar , inte från nedskärningar av de fattigas budget.Inte med nedskärningar av befolkningens   välfärd!

Allt annat är omoral!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s