Okategoriserade

Hur mycken brottslighet kan ett land tåla?

Det finns många som inte vill veta sanningen!

http://www.svt.se/ug/uppdrag-granskning-erbjods-svarta-hyreskontrakt

Ett effektivt sätt att undgå läget i Sverige är att aldrig titta på Uppdrag granskning, aldrig prenumerera på vettiga dagstidningar, aldrig lyssna på Sveriges Radio P1!
Då kan man fortsätta att leva i sin bubbla där allting är grönt, vackert och solen skiner.
Kvällens UG gav en inte så vacker bild från Göteborg, mutkolvarnas stad.
Vi som har kollat läget tidigare vet dock att i Stockholm är det ännu värre med svarta kontrakt och kriminellas inblandning i lägenhetsaffärer.Här mördas folk i denna otäcka handel med lägenheter.
Polisens utredare trodde att svarthandeln är vida utbredd i dagens Sverige tack vare bristen på bostäder, han har säkert rätt.
Riksdag och olika regeringar har ett stort ansvar för det uppkomna läget! Hur då?

Jo, när man började släppa alla regler för hur invandringen skulle ske och i princip öppnade alla dörrar och medgav fri invandring så bäddade man för att den kriminella marknaden skulle blomstra. Varje land vilket vill behålla kontrollen över sin situation måste ju ha ett fungerande regelverk i allting. Man kan inte undantaga en så viktig sektor som invandringen.
Klart från början skulle ha varit stenhård kontroll på om de som kom verkligen var krigsflyktingar eller ej.
”Öppna era hjärtan” låter ju bra men i verkligheten så är det ju denna inställning som öppnar upp just för det som vi såg i kvällens program.
Det är ju inget trevligt samhälle vi ser har vuxit fram med dessa baroner från andra länder.I kvällens reportage så talade alla arabiska, både drabbade och skurkar. Lycksökarna från andra länder slår sig på det ena och det andra det har ju så många härvor av kriminalitet visat! Om myndigheterna skulle börja undersöka fler hemtjänstföretag skulle de säkert upptäcka mycket bluff och båg. http://www.dagensarena.se/innehall/hemtjanstharvan-i-sodertalje-systemhotande-brottslighet/

Att sköta om sjuka släktingar har ju också på kort tid blivit en synnerligen dyr affär för vårt land och även inom denna sektor har många invandrare avslöjats som bedragare. Kostnaden för denna verksamhet är i nivå med hela det svenska försvaret.

Jag minns från min tid som anställd på ”soss” i Malmö att det var så vanligt att få bidrag men att man ändå jobbade svart.

Men du som läser det här kommer aldrig att få höra någon politiker ta på sig skuld för det uppkomna läget. Men vi har väl de politiker vi förtjänar eftersom så få bryr sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s