Okategoriserade

Feg politik i Europa skapar elände vid Greklands gränser!

Alla har suttit och hukat vad gäller kriget i Syrien-Irak!

Hela katastrofen är redan från början hukandets politik från samtliga håll. Inte ens när FN berättade att pengarna till mat var slut till de som bodde i de stora läger som upprättades strax utanför Syrien och Irak vaknade världen. Sverige som påstår jämt att de är bäst lyssnade inte heller på FN. Man lät allting bara ske när massorna började röra på sig till Europa.
Välkommen sa man som bekant och upphävde ordnad invandrarpolitik.
Nu sitter vi där som åskådare fortfarande till det jämmerliga som händer nere vid Greklands gränser. Tårgas och batonger mot barnfamiljer. Är det nazism man håller på att genomföra??
http://www.svd.se/bilder-som-borde-fylla-alla-europeer-med-skam/om/flykten-till-europa

Om det hade varit någon solidaritet i Europa så skulle man naturligtvis givit allt stöd till de kurder som tar VÅR strid mot terroristerna. Nej, Sverige och Europa valde att stödja Turkiets islamister vilka har spelat under täcket med IS hela tiden. Turkiet får de pengar som skulle ha gått till kurderna.

YPG har nått betydande framgångar och samarbetar med USA trots att de är socialister. De är kloka och modiga! Turkiet vill bomba även YPG därför att de är kurder.

Nu sitter alla fortfarande och tittar på men den här gången kommer ingen inbjudan till alla att komma hit. Nu är gränsen stängd!
Ibland kan jag tycka att de som styr vårt land är fullkomligt utan vett och sans, hur tänkte de för ett par år sedan när det hade gått att stoppa hela vansinnet i tex Syrien?
Rädslan för Ryssland och Putin är tydligen mycket stor.
Ord och åter ord från tex Wallström. Samma sak var det med Reinfeldt, bara tomma ord!

Fegheten tycks sitta i generna på väldigt många. Vi ska vara så neutrala så att vi utplånar oss själv. Hellre utanför NATO och kanske gå under en vacker dag. Det råder samma drömmar som 1935, aldrig mera krig!
Sossarna började redan i slutet av 20-talet att totalt nedrusta Sverige utan minsta insikt om vad som höll på att hända nere i Europa.
På samma sätt så tror man inte att något ska kunna hända återigen trots att vi har ett Ryssland som rustar, krigar både i Europa och i Syrien. De testar hela tiden gränserna för vad världen tål. Flyttar fram sina positioner hela tiden.
Sveriges politik på trettiotalet och några år framåt gick ut på att inte ”reta” Hitler, idag råder samma inställning till Putin!

Sätt igång att verka för stöd till YPG och börja leverera moderna vapen till dem.
OM man inte får slut på IS så blir det inte heller slut på flyktingströmmen.
Samma sak med Assad, ta honom när IS är besegrat och utrotat!
Världen måste skrida till handling så att vi slipper se dessa otrevliga bilder från Greklands gränser!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s