Okategoriserade

Wallström redovisar en tom tanke!

Wallström är en i raden av ”fredstuggare”!

Du kan ju börja med att läsa Wallströms trollformel här:http://www.svd.se/wallstrom-kvinnorna-behovs-for-en-hallbar-fred/om/kriget-i-syrien

Om man ska tala om kvinnors medverkan inom politiken i dessa länder så kan man inte helt runda frågan om den muslimska läran så som hon och andra alltid gör.
Kvinnor är ingenting värda i dessa länder där de tom. måste dölja sig, det hjälper inte ens när de kommer till demokratiska länder såsom Sverige, de måste fortsätta att dölja sig.
De får inte göra någonting utanför hemmet som stör männens kontroll av sina kvinnor.Hur f-n tror Wallström då att kvinnor skulle få vara med i den sk fredsprocessen?
Om man ser på världen i stort så har den genom FN totalt förlamats vad gäller att ingripa vid krig och våld mot hela folk.
Dessutom har tex. en högljudd vänster ihop med gamla förvirrade ”fredsänglar” från ledande socialdemokratiska kretsar ( Theorin, Petterson ,Schori mfl) motarbetat de försök som man i Afghanistan gjort för att skydda befolkningen från talibaner.
De har smutskastat svenska soldaters mycket viktiga arbete att skydda kvinnor och barn.
Deras pacifism är ett gift som spridit sig ut över folket.
När det gäller IS så säger inte Wallström någonting och där förhåller hon sig på samma sätt som de flesta i riksdagen med några undantag från Liberalerna.

På samma sätt som man fick åtgärda nationalsocialismens Tyskland måste man också göra med IS!
Kallt stål brukar man säga men med det menas naturligtvis att man sätter in mer trupp mot dem och skjuter skallen av dem.
Stödet till de kämpande kurderna är ju så dåligt , USA är ju brända av allt skit de tvingats att medverka i så de hjälper bara till med att bomba IS. Tack ändå för detta bidrag!
Överhuvudtaget så kan aldrig dessa stater där islam är statsreligion någonsin bli befriade från förtryck och våld. Deras synsätt på religion sätter effektivt stopp för alla demokratiska tankar om de nu ens finns.
Tyvärr visar alla undersökningar att den outbildade fattiga massan är den som försvarar islamistisk terror och antidemokratiska lagar. Ledarskiktet stödjer sig på denna gråa massa.

Samma mönster kan man för övrigt se i vårt eget lands förorter där islamisterna breder ut sig. Tyvärr får de stöd av vänsterpartiet med några undantag som modigt ställer upp mot islamiseringen.

Fred i vår tid sa en viss herre när han återvände till London. Alla som läser historia vet ju hur det gick. Jag är rädd att med den lockande freden i Syrien inför dörren så kanske resultatet blir detsamma?

Var finns dagens kloka och modiga som vågar se att kejsaren är naken och som kommer att bidra med stor hjälp till YPG och andra som kämpar mot islamistiskt förtryck?

Hos Wallströms vänner finns ingen hjälp att få!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s