Okategoriserade

Vänstern sviker svenska folket!

Vänsterns tigande om attacker mot vårt samhälle.

Jag läser i UNT om hur polis och brandkår för sjuttioelfte gången utsätts för stenkastning av trasproletariatets invandrarungdom. Inga föräldrar eller andra vuxna finns på plats så de måste väl tycka att deras unga gör rätt saker på kvällarna i Gottsunda.
De upprepar precis vad som händer på andra liknande ställen i vårt land.
Märkligt är tigandet från den vänstra sidan av politiken i vårt land, dessvärre blir huliganerna ofta uppbackade av vänsterns unga?

Det går åt resurer i vårt samhälle och skattepengar i massor som också vi med dåliga pensioner  eller dåliga löner måste vara med och betala.
Varje gång dessa huliganer tuttar på eller överfaller brandkåren så kostar det pengar och onödigt arbete.
Såg att enbart rengöringen efter romerna och vänstern i Malmö gick på ca 750.000 kronor! Det är 5 års pension för ett fd sjukvårdsbiträde!

Sverige utbetalar nu så mycket pengar till olika ändamål i onödan och det skapar ett mycket dåligt utgångsläge för kommande pensionärer. Stora lån tas som ska betalas tillbaka.
Olika ägare till fastigheter blir mångmiljonärer pga av den förda politiken och det märks på förtroendet för regeringen från folket. En sjunkande sten!

En riktig vänsterpolitik skulle våga och orka ta upp de avarter som invandringen skapar runt om i samhället. Borde inte ett redigt vänsterparti värna om de boende i vårt land som har kämpat för att kunna skapa ett välfärdssamhälle?
Att hamna i ett slags försvar för ett växande huligansamhälle är ju verkligen en återvändsgränd för vänstern!
Skyddandet av kriminella är ju bara det ett brott och jag påstår att vänstern idag har hamnat i den fällan i sin iver att försvara allt o alla inom förorterna!
Än värre är det lismande spelet om islamisternas gunst. I Iran gjorde vänsterns detta fel när ”långskäggen” tog makten, man trodde att något gott skulle komma ut av störtandet av Shahen.
Belöningen blev att islamisterna hängde vänsterns ledare och anhängare i parti och minut.
Ni ska inte tro att de svenska islamisterna är ett dugg annorlunda.
Det är dags för vänstern att börja försvara det svenska samhällets öppenhet och gå emot alla islamisters försök till att driva igenom sina stenålderssamhällen.

Och se till att samtidigt kräva vapenhjälp till de kämpande kurderna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s