Okategoriserade

Islamistiska värderingar hör inte hemma i vårt samhälle!

Piska och morot!

För några år sedan så försökte jag föra ett samtal med en kille i Malmö, han var med i en sk ”källarmoské” och pläderade för islamistiska värderingar.
Det han framförde till mig lät i princip så som IS låter idag.
Om man granskar allt från Hamas till Brödraskapet så har de samma grundinställning som IS.
De utför bara sin tro och politik på lite annorlunda sätt. I Egypten framstod de som ”demokrater” utåt sett men allt var bara taktik för att komma till makten. Ofta får dessa fanatiska riktningar sitt stöd från den fattiga delen av befolkningen. De är inte pålästa om de ens kan läsa.
Värre är att svenskar med gedigna kunskaper ändå låter sig luras av islamisterna.
Jag hade bekanta där de flesta en gång i tiden var organiserade i MLK. (Stormklockan)

Där finns sympati för tex brödraskapet utan någon tillstymmelse till egentlig kunskap om vad de ville med sin makt i Egypten. De är besynnerligt att annars kloka människor kan falla platt inför dessa fruktansvärda läror vilka predikar hat och död.

Brödraskapet säger : ””Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan”.

Att Sverige tillhör ett av de länder där flest islamister har rest till IS, om man ser till folkmängd osv. borde ju redan för många år sedan ha varit en varningsklocka över att allt inte stod rätt till ute i vissa förorter.
De som har berättat och varnat har ”brunmålats” av både massmedia såsom politiker på vänsterkanten.

Islamisterna använder mord och terror på det sätt som Lenin pläderade för. Sätt skräck i folk så blir massan och samhället benägna till eftergifter.
Massor av offer i tex Paris så får islamistiska anhängare   igenom skilda badtider, barn slipper viss undervisning, halal i skolan osv. Fler och fler eftergifter sker hela tiden och sakta ,sakta får islamistiska regler större inflytande.
Exakt så som brödraskapet stipulerar att man ska som muslim verka i västerländska samhällen.
Muslimska islamistiska värderingar hör inte hemma i vårt samhälle.
Kvinnor ska inte behöva anta värderingar vilka är totalt främmande för ett civiliserat samhälle.
Svenska folket har kämpat ända sedan 1800-talet för sin frihet från kyrkans välde.”Du får inte göra det,du får inte klä dig så där, du får inte ha sex innan du är gift.”
Islamisterna straffar särskilt sina kvinnor grymt om de begår något fel och de är männens fångar. Detta för man med sig hit och de fortsätter att leva enligt sin torftiga lära allt medan både svensk lag och samhällsnorm icke på något sätt följes!

 Folkrörelserna och även liberalerna har stått upp för kvinnlig rösträtt och frigörelse från männens förtryck men ska vi behöva se på hur allt detta arbete förstörs?

På följande bild ser man orättvisan mellan man och kvinnan, kvinnor ska dölja sig medan männen klär sig som övriga svenska män gör.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s