Okategoriserade

Det finns ingen jämlikhet under islamismen!

Säpo har fått mer arbete att göra!

Varningar har kommit till Sverige från bla. den kurdiska underrättelsetjänsten att IS skickar sitt folk ut över Europa. De vill förflytta kriget till Europa så att de i lugn och ro kan föra sitt krig i Syrien-Irak!
Under många år har islamismen fått vara ifred i vårt land, de har sakta kunna bygga upp sina ”celler” i förorterna.MED hjälp av svenska statens pengar!
Det är så häpnadsväckande naivt!
Svenska kyrkan på många platser hjälper in islamismen i vårt samhälle på samma sätt som skolor,arbetsplatser osv också gör.
Bit för bit!
Detta är taktiken som brödraskapet använder sig av .MEN för katten, läs på om deras regelverk och åsikter, de är verkligen satan själv i sin agenda.
De har i princip samma åsikter som IS i de stora frågorna det som skiljer är bara taktiken.Slutmålet är samma, alla länder ska styras av sharialagar.
De har inga svårigheter med att mörda andra vilka inte delar deras åsikter. Att så många kristna kyrkor i muslimska  bränts är islamisternas verk. De bränner och dödar där de kan men i väst så agerar de annorlunda. Bit för bit ska de ta sig in i våra samhällen och agera .
Så har de också fått en inhemsk hejarklack bland vänstermänniskor vilka bara agerar nyttiga idioter åt de durkdrivna islamisterna. Dessa svenskar med en övervikt av kvinnor är beredda att riva ner de senaste 100 årens framgångar för kvinnorörelsen. De fullkomligt spottar på alla de kvinnor som mödosamt arbetat och slitit för jämlikhetsidealen.

Läs f.ö Marcus Birros fullkomligt lysande inlägg:http://marcusbirro.se/en-poets-ilska-under-det-nya-terrorhotet/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s