Okategoriserade

Ombilda regeringen NU!

Norge utvecklar sitt stöd i kampen mot IS!

http://www.nrk.no/norge/norge-skal-trene-opp-syriske-styrker-1.12928545

Det är bara att återigen konstatera att Sverige är ett land som för en högst sagt undanglidande politik på många områden. Norsk socialdemokrati har ända sedan starten varit med i Nato och förre ordförande för partiet är n u NATOs generalsekr. (Jens Stoltenberg)

Deras engagemang visar sig återigen när det gäller kriget mot islamisterna, de skickar återigen mer trupp för utbildning av bla kurdisk trupp. De skickar ännu mer pengar till humanitär hjälp!

Sveriges mycket konstiga politik med att först välkomna alla invandrare för att sedan stänga porten med en smäll är ju en politik som verkligen ingen kan beundra.
I åratal kallade man SD för fascister eftersom de talade tidigt om en annan politik som gick ut på få invandrare men däremot starkt stöd till närområden vilka tog emot flyktingar.
Idag när man för en SD-liknande politik och berömmer sig av den med stenhårda kontroller nere i Malmö-området så kan man verkligen fundera på hur de tänker. Är de fascister nu i denna regering?

Hela eländet började med regeringen Reinfel(t) , de skulle ha slagit in på en radikalt annan politik från början.
Alltså, mer hjälp ner till krigsområdet.Militär hjälp med många instruktörer och naturligtvis vapenhjälp.
IS har haft moderna vapen och att då tappert strida med gamla gevär såsom kurderna har fått göra och offra sina liv är ju så oerhört fel.
I Sverige har bara gällt en linje, öppna upp hela landet och ta hit så många som möjligt.Hörde på radion i morse en rapport som visar att Sverige har tagit emot hälften av alla ensamkommande pojkar vilka kommit till Europa.(ja jag säger pojkar eftersom 92 % är pojkar)  Detta visar också hur fel Sveriges politik leder.
Kostnaderna för ett enskilt land blir ju oerhört stora. Har överhuvudtaget svenska folket fått ha ett ord med i laget i dessa frågor?
Första maj i Göteborg där statsministerns var talare visar lite grann vad hans eget folk tycker om den förda politiken.Så lite folk i hans tåg har inte jag någonsin sett under alla mina år.
LO gick offentligt ut och sa att deras medlemmar aldrig har gillat MP och det är verkligen något för socialdemokrater att fundera över. Dessutom har även LO kunnat konstatera att SD:s väljare just kommer från LO-kollektivet.
Hade det funnits lite politisk fingertoppskänsla hos SAP så hade de ombildat regeringen omgående och sparkat ut MP i kylan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s