Okategoriserade

Islamisterna börjar att ställa allt fler krav!

Islamistiska kvinnor kräver att statsministern uttalar STÖD för dem!

I vårt land råder religionsfrihet, vi har tillåtit att enskilda människor får tycka vad de vill och utöva sin tro bara de inte skadar andra.
Däremot har alla moderna regeringar motarbetat vantro och vidskepelse ända fram till för ett par år sedan då man började stryka vidskepelse medhårs.
När man tillåter tex skolor att indoktrinera sin religion till små barn och skapa regelverk som är odemokratiska och ofta kvinnofientliga, då har man släppt tanken på demokrati.
Jag såg en muslimsk familj för några dagar sedan där flickor vilka inte var mer än fem år bar huckle och detta är väl om något så fel även med islams tankar framför sig. Ska man inte vara könsmogen för att behöva täcka sig.
När små barn dras in i en värld de inte har bett om så blir allt fel.
Barn (läs flickor) tvingas att klä sig väldigt olikt flertalet, de tvingas att avstå från vissa aktiviteter i skolan. De lär sig inte simma osv!

Vuxna kvinnor vilka väljer att gå på myten om att de måste täcka sig får väl göra detta men när de börjar att maskera sig med heltäckt framför ansiktet så borde lagstiftningen säga NEJ!
Ingen människa i ett upplyst land ska få spöka ut sig med nicab eller burka, det är ju det totala nederlaget för en mänsklig varelse.
För mig får folk tillbedja  en sten om de vill MEN ingen ska ta från MIG rätten att få berätta vad jag anser om sådant!
Om religionsfrihet ska råda då är det ju också självklart att jag ska kunna kritisera vidskepligheten inom islam som ställer till så mycket elände för så många.
De här kvinnorna från de islamistiska föreningarna borde sätta sig ner och försöka tänka efter  att de faktiskt bor i ett demokratiskt land med yttrandefrihet. Det här är inte ett land där muslimsk religion är statsreligion såsom det är i deras hemländer.

Ibland har jag svårt att förstå varför vissa av dessa islamister bor här? Varför inte stanna kvar där deras religion har monopol?
Det finns en aggressiv hållning många gånger i alla islamister , även de som bor här. De känns hotfulla för väldigt många som bor i dessa förorter.
Själv blir jag provocerad när jag möter de med heltäckande religiösa kläder, vi är inte vana i vårt land att religionen ska sitta i kläderna.
DET mest provocerande för mig är att det är kvinnorna som på detta sätt uppvisar sin religion. Männen då???
Ja, hur ser de ut i vardagen? Just det, precis som vi alla andra män. Inte fan spökar de ut sig och döljer varken hår eller ansikte eller armar!
Det är ett sånt hyckleri detta!
De kvinnor som nu går ut i pressen med sina krav att statsministern ska göra ett uttalande och en draghjälp åt dem i sin iver att få vara islamister måtte få nobben!
De uppvisar för övrigt samma mentalitet som många svarta slavar gjorde i USA när de skulle släppas fria från sin träldom. Fd slavar talade väl om sina bossar och berättade att de av fri vilja ville vara slavar även fortsättningsvis!

Det är detta som kallas att vara indoktrinerad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s