Okategoriserade

Muslimska kvinnor måste göra en revolution!

Svensk, vad är det?

Inför fotbolls-em  har Zlatan flera gånger gått ut och sagt att han älskar Sverige och är svensk.Han har flyttat tillbaka för gott och bor nu i Stockholm där hans barn ska gå i skolan.

Hans ställningstagande skiljer sig från andras vilka bor i skilda förorter där de förkunnat ”att Sverige inte är deras land” trots att de är födda här.
Andra grupper av invandrare bryr sig inte om att ens lära sig vårt språk och genom detta står de utanför vårt samhälle. När jag bodde i Rosengård träffade jag folk som bott här i tjugo år och inte kunde tala med mig. Det säger sig själv att de hamnar utanför allting som har med Sverige att göra , all deras nyhetsförmedling sker via parabol där de tittar på sitt hemlands kanaler. Länder de har ”flytt” från förmedlar sin propagandabild!

En grupp som verkligen har svårt att komma in och bli en ”vanlig” medborgare är kvinnor som är troende muslimer. De har så många förbehåll i sitt liv och är så styrda av männens vilja så det blir en omöjlighet att vistas utanför hemmet.
Muslimska män flyter ju naturligtvis in i samhället på ett annat sätt eftersom på dem så finns inget avvikande i varken klädsel eller annat. De har heller inget regelsystem på det sätt som kvinnorna har.
Islam är männens religion där de kan ”sätta sina kvinnor på plats” ungefär som hundar.
När jag tittar på fotbolls-EM och ser publiken och särskilt havet av svenskar känner jag stolthet över vårt land och den frihet vi har kunnat genom politiska strider fått.

Den kampen började redan på 1800-talet och vi ska inte backa en millimeter vad gäller jämlikhet och framsteg. Kvinnor och män ska på alla plan vara jämställda och det muslimska kvinnoförtrycket ska inte få påverka vår inställning. Det är muslimerna som måste förändra sitt sätt att fungera. Kvinnornas maskering måste försvinna.
De måste få allsidig undervisning och få komma ut i arbetslivet på samma villkor som alla andra. Om de fortsätter på den inslagna vägen att bibehålla strukturer och leva på ett ålderdomligt sätt så kommer de aldrig att kunna bli svenskar.

De muslimska kvinnorna måste sätta igång en revolution mot denna manskultur för att slå sig fria. Deras befrielse måste vara deras eget verk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s