Okategoriserade

Pacifismen visar nu en värld med fler flyktingar!

Idag röstar riksdagen om invandringen!

Det finns ca 80-100 miljoner flyktingar  i världen nu anser olika institut varav ca minst 30 miljoner är barn.
Det säger sig själv att små länder som Sverige inte kan ta emot så många. Vi såg ju var vi hamnade i höstas när det i sak bara vällde in människor och allt höll på att klappa ihop. Då var det ju bara en bråkdel av alla som befinner sig på flykt.
Lösningen kan aldrig ligga på att man tar emot alla flyktingar .
Den kurdiska motståndsrörelsen i Syrien och Irak menar att man ska stanna kvar och ta kampen mot de som orsakar människors önskan om att fly. I tex det glasklara fallet med IS och talibanerna i Afghanistan eller liknande rörelser i Afrika.
Hur många ensamkommande män såg vi inte under hösten?  YPG i Syrien konstaterade helt krasst att arabiska män flydde och lämnade både barn och kvinnor kvar helt värnlösa. Kurdiska kvinnor och män fick även försvara och befria deras familjer.
Hur kan man se sig själv i spegeln varje dag när man vet att man övergav sina barn?
Många organisationer har likt Rädda barnen vänt sig till riksdagen och krävt att man inte ska införa hårdare lagar mot   tex. familjeåterförening, lätt sagt men vi vet ju att detta med ensamma  sk barn är dubbelbottnat. De har skickats hit av sina familjer i tron att de ska få stanna här och kunna ta hit resten av familjen.
Cyniskt eller desperat låter jag vara osagt.
Min uppfattning är att man ska stanna och ta strid mot förtryckarna!
Vidare är min uppfattning att de som ville ”öppna våra hjärtan” spelade  ett fult spel med känsliga människors hjärtan. Istället för att hjälpa människor på plats så att de kunde ta strid med tex moderna vapen och ordentlig humanitär hjälp så lockade man hit dem för att sedan kasta ut så många som möjligt igen. Eller som nu stifta lagar som är mycket hårda!
Ett fruktansvärt spel inför gallerierna.
Med en totalt annan politik redan för många år sedan där man ej skulle ha fallit offer för pacifism och olika falska fredsprofeter så hade kanske världen kunnat se annorlunda ut.Det har blivit ”fint” att tala om fred och fult att tala om beväpning och kamp. Så falskt och farligt och vi ser ju vart allt sådant har åstadkommit ute i hela världen.

Sveriges hållning och alla de krumbukter man gjort är ju egentligen ömkliga att få uppleva. En ryckighet och förändring så som få trodde att de skulle få uppleva.
Ena dagen var de som talade för en återgång till rättvis invandring  fascister, nästa dag tar regeringen och riksdagen ännu hårdare politik än vad tom. SD pläderade för. Vem och vilka ska de kalla för fascister idag?

Hur har det kunnat gå så illa? Jo,det har pågått sedan lång tid och hänger också samman med den nedmontering av det svenska försvaret som pågått så länge. Pacifisterna inom olika partier har fått dominera
och spiken i kistan kom när Reinfeldt och Borg fick slutgiltigt förpassa vårt försvar ner i sopsäcken. Samtidigt som de två öppnade upp Sveriges gränser och avskaffade en sund invandringspolitik.

För en sådan måste vi ha, det är både fel och historiskt galet att stänga gränserna.
Ordning och reda som Göran Persson sa! Detta gäller än idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s