Okategoriserade

Ska Europas splittrare få framgång?

De farliga splittrarna av Europa!

”Vi vann kriget över tyskarna och vi vill inte att DE ska tala om för oss vad vi ska göra”!  Så kan det låta bland arbetarklassen i England idag.
De flesta som är emot EU är just arbetarklassen som låter sig ledas av ultrahögerns folk. Till 95% är de ledande i kampanjen mot EU ultrahöger.

Fiendskapen mot polacker är stor i den gruppen av väljare och de pekar på att ”förr” fanns det nästan inga polacker i landet medan det nu finns ca 850.000 !
Och det är EU:s fel säger de. Att alla dessa nya innevånare har jobb och försörjer sig talas det tyst om. I så många yrken där det inte finns inhemsk befolkning att ta till.

I England liksom resten av Europa har EU utfört stora välkomna investeringar. När jag under åren har åkt runt i en massa länder så har jag ofta stött på stora skyltar som berättar att EU har utfört tex vägbyggen (Sicilien) eller renovering av gamla städer (Spanien till Köpenhamn).
Alla som varit i Liverpool för 25 år sedan och återvänder nu ser en helt annan stad som vuxit upp likt fågeln Fenix. Det är naturligtvis EU som bekostat detta.
Motståndet mot EU har alltid funnits i vissa grupper, lite olika från land till land. I början så var hela vänstern och miljörörelsen de som talade varmast om detta projekt allt medan ”högern” kunde kalla EU för ett kommunistiskt projekt.

Sverige var ju unikt med sin vänster och miljörörelse som i stort sett enda motståndare mot EU i hela Europa.
Nu har de ju fått med sig olika grupperingar av nationalsocialister och nationella och det är verkligen inget fint sällskap.
OCH PUTIN!
I Sverige liksom i andra länder är det främst inom arbetarklassen man finner motstånd och rent hat mot EU och Europa.
Människor som varken läser tidningar eller tar reda på fakta är lätta offer för myter och osanningar.
Om en medlem i EU-parlamentet stiger upp och säger att han vill att alla jordgubbar ska vara i samma storlek för att få säljas eller något liknande dumt så påstår Aftonbladet dagen efteråt att detta är vad EU vill!
Hur många lögnaktiga myter har inte fastslagits som sanningen i våra svenska media ?
Tokar som motionerar om olika ting kommer alltid att finnas i alla parlament.
Det mest tokiga är att journalister i vårt land för vidare dessa ”sanningar” som sedan delar av arbetarklassen tar till sig som ”sanningen” om EU!
Det var ju på det här sättet Goebbels och de tyska nationalsocialisterna påverkade folken i Europa, även Putins Ryssland håller nu på med spridandet av sådant.
Nationalister av alla slag gör detta för att få makt och i framtiden för att kunna omfördela och ändra gränserna i olika länder i Europa.
Alla vet ju vad det kommer att betyda i framtiden.KRIG!
Så länge som EU får vara intakt så omöjliggörs krigen, det var ju detta som var grunden för bildandet en gång i tiden.

Att England kanske bryter sig ur är en bedrövlig händelse om detta sker. Sent i natt vet vi hur det gick i omröstningen men en sak är säker hur det än gick så blev England ett splittrat folk efter det här. Vem vann på det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s