Okategoriserade

Politikerna har svikit Sverige!

Våra folkvalda smiter undan!

Det är bra att man nu både i tidningar och annan media börjar tala om alla områden i vårt land där det mesta har gått snett. Men exemplet Malmö har funnits i så många år utan att övriga Sverige har brytt sig.
Man har pumpat in pengar för att inte stan skulle gå i konkan men allt annat har man skitit i. Dessutom har inte stans sossar tillräckligt påtalat för sina polare i Stockholm hur illa det var på väg att bli med bla skolorna.
De kriminella fanns på plats redan 1978 när vi flyttade ner.Mordbrännarna var i full gång där vi bodde, Rosengård. Numera så finns det många fler områden i Malmö som är drabbade.
 OCH allt detta har med tågets envishet spridit sig över landet. Samma sätt att bränna, sälja knark, skjuta, råna och gå ut skolan utan betyg. 
Sverige har inte haft någon plan för alla dessa som har kommit från andra länder. Det blev ju inte som på 50-60-talet att jobb fanns och allt löste sig. Senaste svepan med ett par hundratusen invandrare till har ju inte gjort saken bättre. 

Till skillnad mot missnöjespartierna som nästan alltid bara skyller på invandrarna så ställer jag politikerna i vårt eget land till svars. 
 Det är de som har ändrat spelreglerna och då går det som det går. Alla får lida utom det skikt som bara pratar men bor bra, har bra lön och jobb. De har inga problem med att få tag på en bostad, inte heller deras barn eftersom farsan o morsan betalar. Övriga får stå i kö 10år-20 år? Samma sak med läkarvård! Osv! 

 Dagens politiker som har verkat i många år har blundat för verkligheten eftersom de lever i en annan värld än flertalet människor.

 Och kom inte och skyll på EU, DET ÄR VÅRA FOLKVALDA SOM HAR STÄLLT TILL DET HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s