Okategoriserade

Vänsterpartiet sitter fast i gamla dogmer!

Vänsterpartiets blå dunster!

Ulla Andersson  är vänsterpartiets ekonomiska ”språkrör”!
I dagens Svd får hon en helsida  i papperstidningen men tyvärr kan jag inte länka till denna artikel eftersom bara betalande pren kan läsa den.
Men i stora drag berättar hon att man ska klämma dit de med goda inkomster samt införa förmögenhetsskatt för alla med 5 miljoner i förmögenhet. Landet slits isär säger hon. Fattiga blir fattigare.
Ny typ av bankskatt vill hon genomföra men att sedan bankerna höjer avgifterna för oss vanliga bankkunder berättar hon ju inte. Man tar alltid igen sina nya utgifter och det drabbar alltid oss vanliga fattiglappar värst.
Hur en riksdagsman kan undgå att berätta varför landet slits isär är ju märkligt. Vi har ju tex dessa idag 40.000 unga som kostar ca 60.000 i månaden per individ och det är ju inte de unga födda i vårt land som det handlar om.
Vänsterpartiet är ju om något parti oerhört skyldiga till denna vettlösa politik och VILL ha ännu mer av den om de fick sin vilja igenom.
Sverige har ådragit sig så stora kostnader med denna felaktiga politik så det kommer att drabba befolkningen i många år framåt.
Vänsterpartiets övriga politik är bara en återvändsgränd och vi behöver bara se hur deras partivänner i Venezuela har störtat sitt land ner i armod.
Socialismen kan te sig lockande för många i all sin populism , enkla lösningar i svart och vitt. Ungefär som deras kusiner på den socialistiska bruna sidan.
Partiledaren påstod att moderaterna nu låter som SD och vilken darr pastor Sjöstedt hade i rösten när han sa detta.
Att moderaterna under sin nya ledare har återkommit till verkligheten är ju bara ett friskhetstecken för detta parti.
Att då köra med den gamla kletningen med SD visar ju bara hur detta vänsterparti totalt har avlägsnat sig från den verklighet som vi andra dödliga har att leva i varje dag.

Att komma dragandes med sitt snack om kapitalismen och USA-imperialismen blir bara larvigt. Ordbajseri har varit detta partis signum i alla år.
Jag har inte dåligt minne utan kommer ihåg vad ”mitt” parti på sin tid hävdade. Var ju medlem i många år.
De har i sak samma inställning idag som på 60-talet. Tron på socialismen finns där hur tokigt det än har visat sig gå i andra länder som försökte sig på detta elände.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s