Okategoriserade

Ska vi sträcka fram våra nackar frivilligt till bödlarna?

Undrar mycket hur det känns att ALDRIG ha en enda åsikt i de otäcka frågor som dyker upp hela tiden i vår värld? Hur känns det att ALLTID bara ha ”gulliga” bilder på sin sida oavsett om det mördas dussin med människor av islamisterna i olika delar av världen.
Att aldrig kunna ta avstånd från någonting.
Att alltid i värsta fall ha massor med dåliga förklaringar när huliganer bränner, skjuter, rånar och våldtar! Att hela tiden överlåta alla diskussioner åt de intellektuella som ofta har ordets makt i sina pennor!

De här håller inte truten: https://kristenopinion.wordpress.com/

Det finns de som manar till lugn. Håll huvudet kallt och gå inte i islamisternas fälla. Men de som säger detta har ingenting annat heller att komma med.
De resonerar såsom alla pacifister alltid har gjort . ”Sitt still i båten så ordnar det sig!!

Jag och några till har i åratal krävt att EU och FN skulle gå i spetsen för att krossa IS på plats i Irak och Syrien. Ingen från det sk ”fredslägret” har överhuvudtaget någonsin ens tänkt tanken att man ska krossa islamismen innan den hann och växa SIG STOR.
När de väl erövrat stora områden och tjänade pengar på bla olja som Erdogans hejdukar köpte så kunde de locka unga hjärntvättade lakejer till sina dödspatruller.
Sverige har på ett unikt sätt med pengar till islamisterna i vårt land stött deras verksamhet. Ska nu politiker av alla slag påstå ”att vi visste igenting”?
Eller likt MP och V fullkomligt tiga bort allt som händer.Om FI vill jag bara säga att de är så fruktansvärt dåliga på att uppfatta den verklighet som råder så de är omöjliga att föra ett samtal med.
Inom V finns åtminstone en liten opposition mot jönseriet med förortspolitiken och islam.
Ska det behöva gå så långt att vanligt folk börjar beväpna sig i rädsla för attentat?
Hur tror ni att folken i Tyskland och Frankrike  tänker idag?
Det är ur de muslimska delarna av de boende i samtliga europeiska länderna som mördarna träder fram och då måste också de muslimer som verkligen vill ha ett slut på dessa marodörers framfart se till att ännu mer engagera sig i kampen mot IS och andra.
De tiger mer än ofta och som jag sagt tidigare så har de vägrat att delta i demonstrationer mot mord och terror.

Med dådet idag mot en gammal from präst, Jacques Hamel, som mördas i kyrkan mitt under hans förrättning så har IS slagit in på en väg som de tidigare har tillämpat i både Irak och Syrien. Även i Egypten  har präster och kyrkor råkat ut för mördarbanden.
I Palestina finns stora grupper bla Hamas som mördar och plågar människor och det är dessa som har fått oerhört med ekonomiskt stöd från Sverige under åratal. Dessa grupper är inte ett dugg bättre i sina uppfattningar än IS.

Att mina skattepengar går till dessa mördare är omoral.
Allt medan YPG och andra kurdiska organisationer har fått ta kampen mot islamisterna själv så gott det går.
Är det några som skulle ha haft dessa miljarder som pumpats in till Palestinasidan så är det just kurderna. Då kanske inte heller IS hade kunna växa som de gjorde.

Olika länder kanske måste ta till drastiska beslut framöver tex att återsända alla unga män utan familj.

En sak är jag helt säker på och det är att med ett Sverige utan dessa ensamma män så skulle mycket vara annorlunda .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s