Okategoriserade

Bojkotta Turkiet!

söndag, augusti 14, 2016

Är muslimer och deras lära raka vägen för pedofiler att ”ta för sig”?

Vi vet ju ur historien att i de muslimska länderna har barnäktenskap praktiserats ända sedan denna lära uppstod.
Oerhörda övergrepp mot unga flickor vilka har berövats sin barndom ofta av halvgamla gubbar som mer eller mindre köpt flickorna av fattiga föräldrar.

I Sverige har det också tillåtits och jag minns från min tid i Malmö hur romska flickor blev bortgifta vid 13 års ålder och tvingades sluta skolan.Ofta blev de gravida vid denna ålder men ingen ingrep .
Nu tillåts invandrare komma hit med flickor under 15 år med giftermål och även barn.

Turkiet slår också in på denna väg nu genom ny lagstiftning som går islamisternas väg. Barnäktenskap kommer from nästa år att bli tillåtet.Sex med en tolvåring kommer att tillåtas.
AKP-partiet med Erdogan i spetsen har arbetat hårt under åren att islaminisera Turkiet. De följer brödraskapets agenda med att långsiktigt förändra samhället. När man så får total makt så tar man nästa steg. I Egypten kom man till makten genom fria val på samma sätt som AKP i Turkiet. Men det som inträffade i Egypten var att de började byta ut folk på så många poster med sina egna islamister samt ändra författningen , då slog militären till såsom den brukar göra i Egypten.
Den sk militärkuppen i Turkiet har många ställt sig frågande till, den var så besynnerlig. Kom som på beställning av Erdogan som HELA tiden var fri att agera . En ”riktig” kupp hade nog  fängslat och tystat honom första timmen av kuppen.
Nå, nu visar de sitt riktiga ansikte med tortyr, dödande, fängelser och fortsatt utrotning av den kurdiska befolkningen.
Kvinnorna i Turkiet går en mycket trist framtid till mötes. De ska helst enligt Erdogan föda många barn och det är ju så islamister ser på sina kvinnor. Bli ett tjänstehjon åt männen!

Åk inte till Turkiet, bojkotta detta land!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23337983.ab

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s