Okategoriserade

Islam flyttar fram sina positioner i hela Europa!

fredag, augusti 26, 2016

De kristnas situation i världen!

I går kväll så diskuterade ärkebiskopen Antje Jackelén med prästen Annika Borg och debattören Marcus Birro om korset och de utsatta kristna. Sedan många år har den kristna , ofta ursprungsbefolkningen, skändats och dödats.Kyrkor har plundrats och bränts ner. Värst är detta i muslimska länder där man alltid säger att en ”fredens” religion råder.
Denna sk ”fred” är svår att upptäcka, tvärtom är det ond bråd död som har bjudits av dessa ”fredsmäklare”!
Se bara dessa rader från ledaren i Svd idag med en berättelse från Egypten: ”I ett inslag i Studio Ett berättar kopten Saad Fadl Saad hur en man försökte sätta eld på hans son och hans faster, genom att hälla bensin på dem (23/8). Det var bara tur att mannen av misstag skvätte bensin på sig själv på kuppen så att när han skulle tända på satte eld på sig själv och sprang iväg. Eftersom folkmassan inte kunde ta sig in genom framsidans metalldörr tände de eld på baksidan. Saad berättar: ”Vi, de äldre i familjen, hade gett upp. Det var smärtsamt att känna sig så hjälplös medan min 5 åriga dotter tittade på mig.”

Men till slut kom brandkåren och lyckades släcka branden. Alla kopter har inte samma tur. I samma oroligheter brändes sju koptiska hem ned. Och en70-årig koptisk kvinna blev avklädd naken, misshandlad och släpad genom gatorna av en folkmassa på 300 muslimska män.”
Det går inte ens att hålla gudstjänst:”Men om det ryktas att hus används som gudstjänstlokaler har det provocerat radikala islamister. Det var vad som hände i byn Baidaa, där det finns många salafister, när en folkmassa på 5 000 attackerade kristna efter ett rykte om att de byggde en kyrka.”
I Sverige lever nu stora grupper av kristna bortkörda från sina forna länder där de bott i årtusenden. Behöver väl bara påminna om den Syrianska kyrkan i Södertälje och den stora församlingen där. De kan berätta  sina historia och den är skrämmande.
Mest skrämmande är dock hur tyst det varit i vårt land omkring denna utrotning av kyrkan och dessa medlemmar . Inga stora demonstrationer av de som annars ofta går ut på gatorna. Enbart människor från mellersta östern har engagerat sig och det är ju häpnadsväckande i detta land där man säger sig ”bry sig om” andra!
Ända sedan Muhammeds tid har svärdet och våldet fått råda och man har som arabisk befolkning erövrat stora landområden där urbefolkningen likt den i USA har körts på porten.   https://sv.wikipedia.org/wiki/Kopter
Ni ska veta det att de kristna kopterna i Egypten också är den urbefolkning som fanns före arabernas intåg.
Islamismen har många olika ansikten , en del består också i att utbreda kvinnors döljande av hår och kropp liksom att i skolorna kräva särregler för muslimska flickor. När man dessutom får bundsförvanter inom FI_V och sossarna så har man uppnått ett delmål.
Man följer de riktlinjer som muslimska brödraskapet slog fast redan på 20-talet. Man ska gå varsamt fram i de länder där man är i minoritet, vara försonlig och beredd till eftergifter allt för att kunna flytta fram sina positioner.
Det är ytterst förvånansvärt att så många inom Svenska kyrkan är så dåligt pålästa om detta förfaringssätt och spelar med i detta elaka spel.
Det är ju bara att studera hur det gick till när islamisterna erövrade makten i Egypten eller att läsa på angående Erdogans mångåriga väg till att islaminisera Turkiet.
De har följt regelboken från brödraskapet till punkt och pricka.
Forna tiders vänster i Sverige förstod att bekämpa religiös vidskepelse var den än kom ifrån. Idag när en av jordens mest spridda vidskepelsereligioner sprider sig i vårt land genom invandringen och kanske medveten sådan i vissa fall, så har vänstern  blivit knäfallande inför detta fenomen. De tiger och samtycker !
Den mest kvinnoförtryckande religionen behandlas som vilken tro som helst och jämställs med upplyst kristendom även av kyrkans folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s