Okategoriserade

Islam är farlig för folken i världen!

Islam är en föråldrad religion!

Dessvärre är också på så många ställen på jorden islam en ytterst farlig religion. Senast igår så visade alla nyheter förfärliga bilder från Jemen, ett muslimskt styrt land i totalt förfall.Alla dödar alla. Allting bombas därför att makten tillhör folk med ”fel” muslimsk religion.

Massflykten från alla dessa länder där muslimer förgör allt och alla pågår dygnet runt. Senast plockade räddningsbåtarna upp över 6000 flyktingar från Libyen.
Libyen är ett land där våldet härskar dygnet runt och småpojkar lär sig att mörda.

De som hävdar att islam är fredens religion ljuger ju rakt ut och förnekar all historisk fakta. Islam har alltid fört krig mot andra och omvänt folk med svärdet i handen, numera är det k-pisten!
I alla länder där muslimer bosätter sig uppstår stora problem med allt från kriminalitet till religiös fanatism. Religionens synsätt på kvinnor strider både mot FN.s rättigheter liksom mot alla moderna uppfattningar om jämlikhet.

De som försöker modernisera islam blir utstötta som förrädare och pris sätts på deras huvuden liksom de författare och konstnärer vilka kritiserat islam.
Att konvertera till kristendomen är lika med att få en dödsdom över sig. Till och med bland de som vistas här i vårt land som ”flyktingar” så utövas förföljelse mot de få som bytt religion. Det har talats mycket om att i dessa strömmar av folk från muslimska länder så döljer sig en stor grupp inskickade islamister och när man ser hur vissa av dessa skäggiga män uppträder så besannas nog detta rykte.
En sak är säker och det är att den muslimska världens ledare  försöker på alla sätt att nästla sig in i alla världens länder med en ny taktik. Saudi skänker oerhört stora belopp till stora byggen av moskeér bla. här i Sverige. All utbildning av dessa predikanter sker i framförallt Saudi.
Politiker och kyrka viker sig platt inför dessa nya företeelser ofta pga av okunskap. Mitt råd till alla som känner okunnighet , börja att Googla på Brödraskapet och läs allt från stadgar och historia.
De talar rakt fram vad de vill och kommer att göra inför framtiden. Studera Turkiets utveckling från att ha varit en tämligen modern stat till att sakta  återigen omvandlas till ett islamistiskt land.
Sådan är drömmen hos alla troende inom islam.
Läs f.ö detta intressanta inlägg av Chris Forsne på Ledarsidorna:http://ledarsidorna.se/2016/08/chris-forsne-att-ga-fiendens-vagar/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s